2777
2789
عنوان

پس اندازت چقدره؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1283 بازدید | 116 پست

عمرا وسیله خونه بخرم با سود پولم طلا میخرم 

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا دلتو غرق شادی کنه(با ای وی اف مامان شدم)🥰نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی انشاالله خیر نبینی😃دیگه سیم کارت ندارم(ازسال ۹۲اینجام)❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشهاگه زیر۱۸سال سن داری لطفا منو ریپلای نکن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بانک نذار چون بی ارزش میشه. پولتو طلای دست دوم بخر که  سال دیگه همین موقع با سودش داشته باشیش،به پس انداز کردنتم ادامه بده.

وسایل خونه رو هم حتی اگه همسرت هم نخره نباید از پس اندازی که با سختی جمش کردی بخری.وظیفه تو نیست

اگه بزارم بانک برای پول من حدودا ۶۰۰ و خورده ای در ماه سود میده میگم این پولو بزارم بعد با سودش یه ...

روش وام بگیر با سودش قسطشو بده و با پول وامت خرید کن

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
😅😅😅 طلا ب دردم نمیخوره اخه

نگووو طلا همیشه به درد میخوره خواهر.من بودم وسیله خونه نمیخریدم انقدر داغون شن تا شوهره خودش به فکر بیفته.خودم دوتا ظرف پذیرایی پارسال گرفتم ۴تومن همش میگم اشتباه کردم

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه