اگه فقط مشکل خانه داری باشه مساله ای نیست سختی بچه داری چطوره؟پشیمونی؟داغونی؟اذیت میکنن وغیر قابل ...
خونه فقط یکیشه.پشیمون نیستم ابدا.جونم ب جونشونه ولی یکسره دعواشونه موهای همدیگرو میکشن میخوا بخوابیم ایندوتا وایمیسته بازی نمیخوابن.اولی با وسیله های ریز بازی میکنه یا اسباب بازی هاشو خرد میکنه ریز میشه بعد دومین ک کوچولوعه میره همرو میخوره.اولیم وقتی دومی خوابه از حرص من بلند بلند شعر میخونه.کلا مشکل اعصاب پیدا کردم و یکم از عصبانیت دستم رو بچه اولیم هرز شده☹🤕
نه باهم خوبن اولی چهارسالشه دومی شش ماهشه الان ک چاردست و پا میره بهتر باهم بازی میکنن بزرگه خیلییی کمکم میکنه سرگرم میکنه کوچیکه رو اما ریخت و پاش زیاد میشه شبا خواب ندارم کلا در حال بدو بدوام تو روز البته من اصلا کمکی ندارم بچه اولم اما خوشحاله همش میگه من خیلی تنها بودم الان یه خواهر دارم
مرسی... اره بچه خیلی دوست دارم... البته سختی هم زیاد کشیدم... چه شب هایی که فقط یکساعت خوابیدم... یا اینکه بچه ها هر دوبا هم مریض شدن پنج کیلو وزن کم کردم تا خوب شدن... اما الان از اب وگل در اومدن کلی شیرین زبونی وشیطنت میکنن خستگی هایی که داشتم از تنم در میره...
شکر خدا که درپناه حسینم(ع) که عالم از این خوبتر پناهی ندارد.
من کلأ از بچه داری فقط بی خوابیش اذیت م میکنه البته یه چیز دیگه دخترم خیلی بهم وابسته بود الان همش میگن بغلم کن من و رو پاهات بخابون انکار دوس داره بهش توجه بیشتری بشه
من میگم آدم دو ساال خونش کثیف باشه،اگه فقط مساله خونه داریه فقط آخر هفته که شوهرش هست جمع وجور کنه
اره خوبه بچه دوم من پشیمون نیستم از وقتی دومی اومده خیلی شیرین تر شده زندگی برامون. فقط خیلی صبر و حوصله و اعصاب قوی میخواد.. دومی ک اومده بچه اولم بهتر شده خیلی لوس بود الان مستقل شده
اعصاب قوی نباشه پرخاشگری میکنیم به بچه؟🥹 من حس میکنم اعصابم ممکنه نکشه البت
من راستش بعضی وقتا ک خیلی خسته میشم گریم میگیره دیگه😂اما نترس از عهده ش برمیای الان جفتشون دارن باهم بازی میکنن با منم کاری ندارن بعضی تایما سخت میشه که اونم میگذره دیگه