2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون تو اسنپ کار میکنه

1289 بازدید | 16 پست

خانم ها درآمد یه راننده اسنپ چقدره در روز؟

تو شهرایی مثل تهران و کرج

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

فقط رفت و برگشت ماشین خالی نره نیاد مسیر اداره پنج ملیون

تقریبا روزی صدو پنجا

اونایی ک کار ثابتشونه ک بیس سی تومنه

ببیست سی سال بعدتم مثل این بیست سی سالی که گذشت میگذره و تمام... خوب باشیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی تو روز با اسنپ میرم دنبال کارام..بعضی وقتا از راننده ها میپرسم میگن اگه کامل صبح تا غروب یا شب کار کنیم تا600 تومن کار میکنیم...البته یکیشونم گفت بستگی به بعضی روزا داره مثل تعطیلی های پشت سر هم که کمتر میشه...

🚨آقا هستم...سامان مهرزادی🚨                          سلام آرشام عزیزم از آسمونا چه خبر!                     مهمانی خدا تمام نشد برگردی!😢😢
فقط رفت و برگشت ماشین خالی نره نیاد مسیر اداره پنج تومن تقریبا روزی صدو پنجا اونایی ک کار ثابتشونه ...

چه بوووووود بیست سی تومن😐😐😐😐😐

اگه اینطور بود که همه کارمندا و مدیر عمالا تخته میکردن در شرکت رو میومدن ثابت میموندن اسنپ

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

روزای باروونی کرایه ها بالاتر.

ترافیک مسیرای شلوغ نمیرزه

یسری مسیرا کلا گرونتر. بعضی وقتا پاداش مید 

دیگ بستگی دار به اینا

چه بوووووود بیست سی تومن😐😐😐😐😐 اگه اینطور بود که همه کارمندا و مدیر عمالا تخته میکردن در شرکت ر ...

راست میگه دوست عزیز. اگه مرتب هرروز از صبح تا غروب کارکنه واقعا تا 30تومن ماهی درمیاره. پدرشوهر خودم اسنپه

من خیلی تو روز با اسنپ میرم دنبال کارام..بعضی وقتا از راننده ها میپرسم میگن اگه کامل صبح تا غروب یا ...

ممنونم از توضیحاتتون

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
راست میگه دوست عزیز. اگه مرتب هرروز از صبح تا غروب کارکنه واقعا تا 30تومن ماهی درمیاره. پدرشوهر خودم ...

هزینه بنزین و خرج و استهلاک ماشین رو هم باید حساب کنی

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

من کلان شهر نیستم امام میدونم درامد اسنمیا تو شهرمون  حدود دویست تومن در روز،هست.

و اینکه اصلا صرف نداره چون نصفش که میشه بنزین .یک چهارمش میشه هزینه قطعه و استهلاک 

فقط یک جهارمش میشه سود  که اونم نمیا رزه

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
راست میگه دوست عزیز. اگه مرتب هرروز از صبح تا غروب کارکنه واقعا تا 30تومن ماهی درمیاره. پدرشوهر خودم ...

واقعا رانندگی توی تهران اعصاب میخواد 🤕به حقوقش میارزه

سبز خواهیم شد از جایی که زخم خوردیم🌱خدایا شکرت ❤
چه بوووووود بیست سی تومن😐😐😐😐😐 اگه اینطور بود که همه کارمندا و مدیر عمالا تخته میکردن در شرکت ر ...

خب یکی از اشناهامون سی تومن کار میکنه دیگه مسافر بره

البته پدرشونم در میاد بخاطر کلاج کمردرد میگیرن. خستگی و فرسودگی خودشون. اصطحکاک و خرج ماشین حساب کن

فک کردی چی الان همسرمم همینو میگه ک  با پونزده سال سابقه رییس حفاظت سه تا بیمارستان و سرگردی با بهترین مدرک دانشگاه ک از المانم دعوت نامه دار میگه حقوقش از اسنپ پایین تر

فکر میکنی حقوقش چه قدر میانگین دده دوازده نهایت با اضافه سیزده تومنه

نیروی انتظامی واقعا مظلوم هست

انشالله امام زمان اجرشونو بدهواقعا