2777
2789
عنوان

خانما هر دکتری نرین

449 بازدید | 39 پست

عصر یه دکتر رفته بودم که نمیدونم واقعا قصدش چی بود، بیست تا امپول نوشته بود که دستگاه ایمنی بدنمو ضعیف کنه، داروخونه شک کرد گفت ببر دکتر این فوقش یکی یا نهایتا دو تا نه بیست تا، بردم دکتره گفت اره سیستم ایراد پیدا کرده و این حرفها، خلاصه داروها رو به داروخونه که برگرداندم کل داروها عوض شدن. ادم از دکتر رفتن هم میترسه

⁦⁩⁦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما خوبیم خدا ب داد بچه هامون برسه ک با این اوضاع درس خوندن و هیچی تو بارشون نیس همش باپول وسهمیه میرن بالا چ طوری میخوا برن پیش دکتر 

اینجا خیلی دیدم از شقاق و یبوست میگن نتیجه تجربه دوسالمو میگم انجام بدین روزانه ی قاشق روغن زیتون بریزین رو غذاتون شبا موقع خواب روغن زیتون وکرچک قاطی کنین بریزین تو ناف و جهت عقربه های ساعت ی کم ماساژ بدین اگه بیرون روی گرفتین نزنین دیگه  ی وازلین هم بزارین توی دسشویی موقع دفع بزنین ب پشتتون تا چند ماه تکرار کنین خوب میشین حتما❤

یاد بابام افتادم 

سکته قلبی کرده بود ، بردیمش دکتر 

دکتر نفهمید مشکل چیه گفت یه سرم بزنید یکم چیزی بخوره خوب میشه یه چندتا دارو هم داد 

بهتر که نشد هیچ بد تر هم شد ، دوباره رفتیم یه دکتر دیگه اون مشکوک شد به سکته قلبی و بعدم دیگه بردیمش بیمارستون و...

پرسید زندگی چند قسمته؟ گفتم:سه قسمتکودکی وپیری ، پرسید پس جوانی چی؟گفتم : فدای حسین (ع)🥀آقاجان...نامه های منم میخونی؟به خدا با خط کوفی نیست🥀آقاجان ...چیزی تا محرم نموندهمیشه کربلای مارو امضا کنی؟؟؟
ما خوبیم خدا ب داد بچه هامون برسه ک با این اوضاع درس خوندن و هیچی تو بارشون نیس همش باپول وسهمیه میر ...

خودایمنی بیماریه که بدن ب سلول و بافت خودی حمله میکنه 

و سیستم ایمنی سرکوب میکنن

کرونا چرا فوتی داشت ؟!بخاطر اینکه ریه عکس العمل نشون میداد پر از مایع میشد و طرف خفه می شد

به نام خدا

من چند سال پیش اومدم خونه نشستم بروشور داروهامو خوندم 

دیدم داروهای صرع بهم داده داروخونه 

رفتم گفتم،گفت نتونستیم دست خط دکتر رو بخونیم و مهر توش زده بود 

گفتم به من میگفتی میرفتم نسخه رو عوض میکردم ،چه کاری بود داروی اشتباه بدی😤

اقا اگه نسخت الکترونیک بوده طبیعیه تو اینجور مواقع داروخانه باید تیز باشه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.