الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فکر میکنم این جور مادرشوهرا از طرف شوهرشون محبت ندیدن که حالا از پسرشون میخوان
یا انکه وقتی پسرشون زن گرفت احساس میکنن برای همیشه کنار زده شدن و دیگه جایگاه لازم برای پسرشون ندارن
البته خودم مجردم
پرسید زندگی چند قسمته؟ گفتم:سه قسمتکودکی وپیری ، پرسید پس جوانی چی؟گفتم : فدای حسین (ع)🥀آقاجان...نامه های منم میخونی؟به خدا با خط کوفی نیست🥀آقاجان ...چیزی تا محرم نموندهمیشه کربلای مارو امضا کنی؟؟؟
😁😁😁 راستش من یه طور دیگه فکر میکردم فکر میکنم این جور مادرشوهرا از طرف شوهرشون محبت ندیدن ...
خب درست فکر میکنی 😁😁😁
از شوهرش محبت ندیده و وابستگی بیمارگونه به پسرش داره، و حتماااا پسره تو اون وابستگیه اذیت میشه و هم اینکه جلوی صمیمیت واقعی رو میگیره .... عروس که میاد ، تهدیدیه برای این وابستگی، و رفتارای زننده مادرشوهر هم از همینجا شروع میشه ....
نه بابا برعکس ... اونایی که عروسو هوو میدونن، درواقع هم قبلا بد بودن هم الان چشم دیدن خوشبختی پسرشو ...
دقیقا
اگر یه مادر خوب باشه وقتی میبینه بچه اش با زنش یا شوهرش خوشه
دیگه این اداها و اذیت ها از خودش در نمیاره
مگه چیزی غیر از خوشبختی بچه هاش میخواد
پرسید زندگی چند قسمته؟ گفتم:سه قسمتکودکی وپیری ، پرسید پس جوانی چی؟گفتم : فدای حسین (ع)🥀آقاجان...نامه های منم میخونی؟به خدا با خط کوفی نیست🥀آقاجان ...چیزی تا محرم نموندهمیشه کربلای مارو امضا کنی؟؟؟
خب درست فکر میکنی 😁😁😁 از شوهرش محبت ندیده و وابستگی بیمارگونه به پسرش داره، و حتماااا پ ...
من دلم به حالشون میسوزه
هنوز که مجردم دعا میکنم یه مادرشوهر خوب گیرم بیاد😂