2777
2789

ببین  اینایی که تو مجردی به پسراشون خوبی میکردن الان مادرشوهرای خوبین و به عروساشون خوبی میکنن 

اماااااا اونایی که بَد بودن با پسرشون و صمیمی نبودن، الان فقط دارن از حسادت خودشونو تو چشم میکنن ، همینه که نچسبن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😁😁😁

راستش من یه طور دیگه فکر میکردم

فکر میکنم این جور مادرشوهرا از طرف شوهرشون محبت ندیدن که حالا از پسرشون میخوان

یا انکه وقتی پسرشون زن گرفت احساس میکنن برای همیشه کنار زده شدن و دیگه جایگاه لازم برای پسرشون ندارن

البته خودم مجردم

پرسید زندگی چند قسمته؟ گفتم:سه قسمتکودکی وپیری ، پرسید پس جوانی چی؟گفتم : فدای حسین (ع)🥀آقاجان...نامه های منم میخونی؟به خدا با خط کوفی نیست🥀آقاجان ...چیزی تا محرم نموندهمیشه کربلای مارو امضا کنی؟؟؟
اونایی که با پسراشون خوب بودن الان عروس و هوو خودشون میدونن

نه بابا برعکس ...

اونایی که عروسو هوو میدونن، درواقع هم قبلا بد بودن هم الان چشم دیدن خوشبختی پسرشونو ندارن و دعوا راه میندازن 

اگه یه مادر خوب باشه که اینجوری نمیکنه

😁😁😁 راستش من یه طور دیگه فکر میکردم فکر میکنم این جور مادرشوهرا از طرف شوهرشون محبت ندیدن ...

دقیقا درسته

خودشون نفر اول همسرشون نبودن. حالا میخوان نفر اول پسرشون باشن ولی نمیشه و جنگ میشه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

نه بابا برعکس ... اونایی که عروسو هوو میدونن، درواقع هم قبلا بد بودن هم الان چشم دیدن خوشبختی پسرشو ...

شایدم ولی مادر شوهر من به من به چشم هوو نکاه میکرد تا مدتها. بعد بهتر شد..

همسرمم دوست داره و باهاش خوبه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

😁😁😁 راستش من یه طور دیگه فکر میکردم فکر میکنم این جور مادرشوهرا از طرف شوهرشون محبت ندیدن ...

خب درست فکر میکنی 😁😁😁

از شوهرش محبت ندیده و وابستگی بیمارگونه به پسرش داره،  و حتماااا پسره تو اون وابستگیه اذیت میشه و هم اینکه جلوی صمیمیت واقعی رو میگیره .... عروس که میاد ، تهدیدیه برای این وابستگی، و رفتارای زننده مادرشوهر هم از همینجا شروع میشه ....

شایدم ولی مادر شوهر من به من به چشم هوو نکاه میکرد تا مدتها. بعد بهتر شد..  همسرمم دوست داره و ...

همینی که میگی رو من دارم زندگی میکنم ..‌

مادرشوهرم ذاتا بیماره ... درک درستی از هیچ چی نداره، مخصوصا جایگاهِ عروس

دقیقا درسته خودشون نفر اول همسرشون نبودن. حالا میخوان نفر اول پسرشون باشن ولی نمیشه و جنگ میشه

اره افرین اون محبتی که شوهرش بهش نکرده دقیقا از پسراشون

توقع دارن من که بعضی وقتا میگم برم یه دوس پسری چیزی واسش پیدا کنم شاید بیخیال شوهر منه بدبخت شد  

نه بابا برعکس ... اونایی که عروسو هوو میدونن، درواقع هم قبلا بد بودن هم الان چشم دیدن خوشبختی پسرشو ...

دقیقا 

اگر یه مادر خوب باشه وقتی میبینه بچه اش با زنش یا شوهرش خوشه 

دیگه این اداها و اذیت ها از خودش در نمیاره 

مگه چیزی غیر از خوشبختی بچه هاش میخواد

پرسید زندگی چند قسمته؟ گفتم:سه قسمتکودکی وپیری ، پرسید پس جوانی چی؟گفتم : فدای حسین (ع)🥀آقاجان...نامه های منم میخونی؟به خدا با خط کوفی نیست🥀آقاجان ...چیزی تا محرم نموندهمیشه کربلای مارو امضا کنی؟؟؟
خب درست فکر میکنی 😁😁😁 از شوهرش محبت ندیده و وابستگی بیمارگونه به پسرش داره،  و حتماااا پ ...

من دلم به حالشون میسوزه 

هنوز که مجردم دعا میکنم یه مادرشوهر خوب گیرم بیاد😂