2777
2789
عنوان

حقوق های پشم ریزون😍😍😍🥰🥰🥰😭😭😖😖

| مشاهده متن کامل بحث + 2362 بازدید | 171 پست
عزیزم من تهران بودم کلا اونجا بزرگ شدم اما ازبس گرون بودن خونه ها اومدم موقتا کرج با ۶۰۰ملیون تو ت ...

اره گاهی اوقات توی دیوار نگاه میکنم قیمتا خیلی نجومی شده جوری ک فقط با اختلاساشون میشه خونه خرید 🙈🙈😭😭😁😁😁

ان شاالله همیشه شاد و سلامت باشی 

خدا براتون برسونه صاحب خونه هم بشید همونجوری ک خودتون دلتون میخواد باشه خونتون

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیه🌷رب انزلنی منزل مبارک و انت خیر المنزلین 🌷 بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

آدم از فردای خودش خبر نداره یا تو عرشیم یا زیرفرش  شایدم مردیم رفته    

واای تو رو خدا حرف بد و ناامید کننده نزن

ادم دلش میگیره😭😭😭😭

ان شاالله همیشه سالم و سلامت باشی خواهر مهربونم🥰😍

ممنون از وقتی ک گذاشتید 🙏🌹

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیه🌷رب انزلنی منزل مبارک و انت خیر المنزلین 🌷 بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره هر چی کار کنی تمومی نداره  اخرشم میگن هیچکاری نکردی  😬😬 ولی من میدونم هر کاری ک ت ...

صدرصدعزیزم آره درست خسته کننده هست اماهمین کاراخونه خودش نشون دهنده این زندگی جریان داره.سلامت باشی عزیزم زندگیتون سرشارازعشق وخوشی باشه 😘😘

من باور میکنم  دلیلی نداره بخوای الکی بگی ما همو نمیشناسیم زیادترم بگیرن ک من نمیام ازتون بگیر ...

چقدر منطقی و خوش فکرین شما🙏🏼🙏🏼😘

نه در واقع دانشجوی فوق‌تخصص حساب میشه، البته دانشجو نیستا، هرروز یا درمانگاه بیمارستانه یا اتاق عمله شبهاهم انکاله هرووقت مریض مرتبط با رشته‌ش باشه بهش زنگ میزنن میره.

کلا حقوق پزشک تو بیمارستان دولتی کمه یه کارنه ایی هم وجود داره که مثلا بزای نامزد من یکی دو میلیونه و شیش هفت ماه عقبه یعنی ندادن ولی اگر استخدام بشه تا سقف ۶۰ میلیون بعضی از اساتید قدیمی کارانه می‌گیرن.

بیشتر درامد پزشکا از کار خصوصی و مطبه، ولی خب چزشکای جوون اکثرا پروانه مطب نمیدن بهشون اگرهم بدن اونقدر مریض ندارن. جراحای جوونم باید برن تک بیمارستان خصوصی جراحای قدیمی کار کنن اونم باید درصد بدن یعنی ۶۰ درصد پولی که از مریض میگیرن میدن صاحب بیمارستان ده درصد میدن متخصص بیهوشی، یه درصدی به دستیارا و پرستارا میدن حدود بیست درصد پولی که از مریض گرفته میشه برای خودشون میمونه.

در مورد حقوق طرح ماما و پرستار پرسیده بودین تقریبا شبیه پزشکا و دندونپزشکاست چندصد تومن فرق داره

لطفا درخواست دوستی ندید به جز شما دوستهای عزیز😁.