2777
2789
عنوان

کمترین مقدار پولی که لنگش بودین چقد بوده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 35 پست
تو از منم بدبخت تری ک😁

بذار خاطرشو بگم ابتدایی بودم رفتیم اردو نزدیک ۱۲ ، ۱۳ سال پیش  ۲۵۰۰ تومن از پولم اضافه اومد تو جیبم بود و ب داداشم قول دادم توپ پلاستیکی براش بخرم ی بیشعور از جیبم دزدیدش😂هنوز ک هنوزه فراموش نکردم اینقد گریه کردم براااش

ای پرچمت مارا کفن❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی روزایی تو سالهای ۹۳ ۹۴ در حد ۵۰۰ تومن نداشتیم کرایه تاکسی بدیم یا نون بخریم بخوریم  هیچکسم ن ...

الان اوضاع چطوره؟!

یک مادر جوان،صاحب اشتباهات و تجربیات،سرشار از عشق به زندگی🌱

رفتم توی مغازه چندا خوراکی برداشتم

از او کاکائو هایی که چوب دارن چوبشو میزنیم تو کاکائو میخوریم هواسم نبود دختر ۴سالم برداشته بود باز کرده بود قیمتش ۱۵۰۰ تومن بود

اومدم خوراکی هارو حساب کنم در کیفمو باز کردم دیدم توش پول نیست

شوهرم همه پولارو برداشته بود دیگه انقدر خجالت کشیدم که نگو

صاحب مغازه همون کاکائویی که دخترم باز کرده بود قرضی بهم داد خدا خیرش بده

بعد چند ماه رفتم قرضشو دادم چون  به مغازش اصلا دسترسی نداشتم

یه بارم جاریم اصرار کردبیا باهام بازار یه چیزی هست بخرم 

منم پول نداشتم باهاش رفتم دخترمم بود باهام فقط گریه میکرد تشنمه پول آب نداشتم واسه بچم بخرم  دیگه رفتم تو یه مغازه لوازم آرایش میفروخت هوا گرم بود توی کلمن آب داشت به دخترم داد

جاریم اصلا نفهمید پول ندارم وندید

مواظب باشید تو زندگیتون انتخاب اشتباه نکنید که یه عمر پشیمونی بکشیدم
رفتم توی مغازه چندا خوراکی برداشتم از او کاکائو هایی که چوب دارن چوبشو میزنیم تو کاکائو میخوریم هوا ...

واقعا اینجور شرایط برای من که خیلی سخته

واقعا اینجور شرایط برای من که خیلی سخته

من داشتم آب میشدم خواهر همون روز هم گوشیمو گم کرده بودم اعصابم بهم ریخته بود

ادامه کامنتمو بخون

مواظب باشید تو زندگیتون انتخاب اشتباه نکنید که یه عمر پشیمونی بکشیدم
هم اکنون شاهد کامنت کاربرایی هستیم که تا ثابت نکنن از همه بدبختر و بی پول تر بودن راضی نمیشن

اینجا فقط یه مروری به خاطرات میکنیم مهربان

الان اوضاع چطوره؟!

مثل فیلما نیست که بگم دو تا کارخونه داریم و ۶ تا خونه 😂😂

ولی خب لنگ پول نمیمونیم یومیه راحت میگذره تا حدود خیلی زیادی ولی مثلا خونه نداریم

میدونی امثال ما هرچی هم بدون باز نسبت به اونا که از اول حامی دهشتن عقب ترن هیچکسو نداشتیم عملا 

سال اول خونه ای که نشسته بودیم مرکز شهر ۸۵ متری صاحبخونه میگفت ۸۰ م وردارین من خودم رهن میکنم ازتون تخفیفم میدم به خانواده ها هم گفتیم دریغ از اینکه یکی بگه بذار کمکتون کنیم صاحب خونه شین بابا اصلا قرضتون بدیم با سود برگردونین🤷🏻‍♀️

خلاصه از خیلی ها راحت تر زندگی میکنیم از خیلی ها سخت تر 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴