2777
2789
عنوان

کمترین مقدار پولی که لنگش بودین چقد بوده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 35 پست
من داشتم آب میشدم خواهر همون روز هم گوشیمو گم کرده بودم اعصابم بهم ریخته بود ادامه کامنتمو بخون

الان اوضاعت چطوره

یک مادر جوان،صاحب اشتباهات و تجربیات،سرشار از عشق به زندگی🌱
مثل فیلما نیست که بگم دو تا کارخونه داریم و ۶ تا خونه 😂😂 ولی خب لنگ پول نمیمونیم یومیه راحت میگذر ...

جمله آخرت عالی بود👌🏻امیدوارم همیشه برات راحت باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم به درد اومد از جمله آخرت.روحش در آرامش

ممنون عزیزم خدا اموات شمارو هم بیامرزه بعدش رفتم جمکران تو مسجد جمکران خیلی دلم شکست گفتم یا امام زمان شرایط من رو که میبینی فقط ازت میخوام حالا که دیگه نه بابا دارم نه مامان هیچ وقت دستم جلو کسی دراز نشه باور میکنی دیگه هیچ وقت نشد که پول نداشته باشم بخوام از کسی بگیرم پولدار نیستم ولی نشده نیاز پیدا کنم 

ممنون عزیزم خدا اموات شمارو هم بیامرزه بعدش رفتم جمکران تو مسجد جمکران خیلی دلم شکست گفتم یا امام زم ...

شکر خدای بزرگ

ممنون عزیزم خدا اموات شمارو هم بیامرزه بعدش رفتم جمکران تو مسجد جمکران خیلی دلم شکست گفتم یا امام زم ...

خدا رحمت کنه پدر و مادرتون 

برای منم دعا کن 

همسرم بیکار شده 

درامد نداره 

خونه نداریم 

و....🥺

نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐
خدا رحمت کنه پدر و مادرتون  برای منم دعا کن  همسرم بیکار شده  درامد نداره  خ ...

سللم عزیزم قابل باشم چشم ان شاءالله هرچی از خدا میخوای بهترینش رو بهت بده اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم