2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

225 بازدید | 6 پست

سلام خانما من مادرشوهرم کلا خیلی کاری ب کارم نداره ولی حس میکنم یکم خود خواه و لجبازه،مثلا مادرش یا خواهراش مریض بشن ازم  میپرسه زنگ زدی فلانی حالشو بپرسی؟با اینکه قبل از گفتنش من خودم ب خوب و بدشون شرکت میکنم،اون رفت یه سفر زیازتی و مامان من زنگ زد بهش و چند وقت بعد مامان من ک رفت زنگ نزد،حتی به شوهرم گفتم ازش بپرس زنگ زدی گفته یادم رفته و فلان ولی فردا میزنم;اخر هم نزد،به نظرتون چطور رفتار کنم باهاش؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل خودش رفتار کن هر وخ گفت زنگ زدی حال فلانی رو بپرسی بگو یادم رفته میزنم آخرشم زنگ نزن

اره منم همین فکرو کردم ولی اخه مثلا الان باید به خواهرش زنگ بزنم چون همیشه توی هر مناسبتی به من زنگ میزنه ولی اگر نزنم خب بی ادبی جلوی اونه  و من بده میشم،ولی مادرش مریضه هیچوقتم بهم زنگ نمیزنه گفتم سراغ و احوال از مادرش نگیرم

هیچی خودتو زیاد درگیر نکن .کشش نده بیشتر اعصاب خودت خرد میشه

نمیشه باور کن دفعه ی اولش نیست ک اینجور رفتار میکنه،،خودش خیلی جذبه داره و باید همه مطیعش باشن ولی به کسی بها نمیده

نمیشه باور کن دفعه ی اولش نیست ک اینجور رفتار میکنه،،خودش خیلی جذبه داره و باید همه مطیعش باشن ولی ب ...

بخدا من تجربه دارم الان یه بهونه ای میاره بیشتر اعصابت خرد میشه برات مهم نباشه.نقطه ضعف نشون نده بزار فکر کنه برات مهم نیست

برای مادر شدنم صلوات بفرستید.دعا کنید مادر بشم