2777
2789
عنوان

امشب خیلی دلم گرفته کسی هست باهم حرف بزنیم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 46 پست
تو عروسی من تو هر کار من دخالت کردن حتی تو انتخاب رنگ فرش خونم که جز خریدای شوهرم بود ولی چون طرحش ر ...

واقعا همینطوره 

مادر شوهرم خیلی منو عذاب داد خیلی اذیتم کرد با بی احترامی هاش اما برای جاریم اصلا اینجور نبود 

نمیدونم چطور اون دنیا میخواد جواب دل شکسته ی منو بده ؟

مادر شوهرم هر کاری که با من کرد  توی موقعیت های مشابه بر عکسش رو با جاریم کرد کا یه موقع اذیت نشه 

اما من سپردم به خدا خدا خودش با عدالتش جوابشون رو بده

واقعا همینطوره  مادر شوهرم خیلی منو عذاب داد خیلی اذیتم کرد با بی احترامی هاش اما برای جاریم ا ...

من که الان هر از گاهی می خوام خودم رو بزنم به بی خیالی ولی خب بعضی وقتا نمیشه بازم خود خوری می کنم بابت تبعیضی که گذاشتن نمیدونم عروس اول بودم بی تجربه بودن یا چی هر از گاهی دلم میخواد به مادر شوهرم گله کنم ولی باز بی خیال میشم فک می کنن دارم از حسودی این حرفا رو میزنم ولی خدا شاهده اینطور نیس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.