2777
2789
عنوان

بچه ها شوهر من بمن جیره میده

| مشاهده متن کامل بحث + 9135 بازدید | 218 پست

خانمای مثل شما اینجا خیلی هستند

دائما هم میگن قضاوت نکن

جای من نبودی

و …

خب اولا که میاید تاپیک میزنید خودنون رو در معرض قضاوت میزارید

ما که علم غیبت نداریم..

دوما از این شوهرای گل و بلبل چرا بچه داز میشید؟

سوما یکبار بچه دار شدین اکثرا تمایل به ۲/۳ هم دارند..

ایا همه اینا غیر اینکه شما خودتون رو لایق این شرایط میدونید

و اینهمه به مرد رو میدین که مرد حتی برای خرج شکم بچه خودشم کم میزاره..

..

چهارم

ما الان چی بگیم به شما؟میگیم کار میگی

سرپرستی زن به عهده مرده ..خب شما به این اعتقاد داریخب چرا نمیری شکایت کنی؟ 

نیمتونی و نمیخوای شکایت کنی

نیمخوای جدا بشی

،

پس باید تلاش کنی شرایط ژندکیتو تعییر بدی

و چون بچه داری خودتو مدیون اون بچه نکن

که بیاد اینجا فردا روز تاپیک بزنه از مامان بابام متنفرم!

شرط مستقل شدنم داشتن دارمده

حالا چه به بهونه زا شوهرت بگییری

چه بری سرکار.

💕

عزیزم یه مدت سرسنگین بشو باهاش و غذا هم براش نون پنیر بزار بگو اونایی که شوهرشون خسیسه این غذا و میخورن توی خونه اگر پنیر تموم شد نون و آب بزار . شاید بفهمه

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانم رو گفتیم الان خانم بره مهندسی مکانیک یا برق بخونه میتونه مکانیک بشه یا برق کار؟؟؟ نه باید ...

مکانیک ماشین با مهندس مکانیک فرق می کنه😂

الان منم مهندسی مکانیک خوندم،کارم تو کارخونه تهویه مطبوعه و با نرم افزار.اصلا کارمون ربطی به تعمیر خودرو نداره.

مهندسی مکانیک مرتبط با طراحی قطعه ها و بررسی استحکامشون و طراحی نقشه و طراحی سیکل و خیلی چیزای دیگس.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

ینی چی که تا تقی به توقی میخوره میگن برو سرکار  انگار عقل خود استارتر نمی‌رسه بره کار کنه پس و ...

خب الان شوهر ایشون وظیفشو انجام نمیده

باید برن شکایت کنند تا به حق حقوق برسند

چون با زبون خوش نشدن..

خب اینجا الان راه کار چیه؟

ادم جدایی هم که نیستند

💕

عزیزم اگه میخوای با قوانین کشور پیش بری برو تهدیدش کن که مهریه رو میذاری اجرا  اگر میخوای با ی ...

حالا با مهریه هم مگه میشه تهدید کرد خانم؟!!!!!سالی یه سکه....با سالی یه سکه میتونه زندگی کنه ؟!!!!!!!!

باهاش صحبت کن و بگو که این شرایط در شان تو نیست. اگر تغییر رویه نداد باهاش بحث نکن.تو خودتو عوض کن مهارتی یادبگیر. برو کسب درامد کن و زندگیتو تغییر بده. حتی شده یخورده

ندیدم که قویی به صحرا بمیرد
وای ملت شعارزده چقدر تو این تاپیک شعار  دادید لین خانم گفت کارد به استخونم رسیده چه خبره مستقل ...

چیکارش کنیم خب؟میخوای خرجشو ما بدیم؟ شما راهکار بهتری بلدی؟ خب بگو ماهم استفاده کنیم

چیکارش کنیم خب؟میخوای خرجشو ما بدیم؟ شما راهکار بهتری بلدی؟ خب بگو ماهم استفاده کنیم

نمک روی زخم نباش جلوی زبونت رو بگیر تا مردم از دست زبونت در امان باش همدردی بلد نیستی سکوت کردن رو که بلدی ریپلای نزن علاقه ایی ندارم به هم صحبتی و همکلام شدن 

مولانا امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله فرمودند زکات عقل تحمل نادانان است... مذهبی نماهای صاحب دین جدید لطفا هرگر روی پست های من ریپلای نزنید بحث دین و مذهب جای نظرات شخصی و تفسیر به رای نیست نیازی به تفاسیر به نَفْس شما ندارم ثقلینِ راه گشای تمام بشریت برای من کافی است... اگر جواب نمیدم یعنی لایق جواب دادن نیستید یعنی متوجه شدم انقدری🤏🏿 شعورمند و متفکر نیستید که با شما تبادل نظر داشته باشم یعنی فهمیدم اهل سفسطه و جدل هستید نه تفکر و تعقل... در شأن خودم ندیدم وقت بذارم همکلام بشم با تشکر. 🤌🏿اگر به شخصه در برابر اهانت های شما کوتاه میام جواب نمیدم به خودم و باقی کاربرها احترام میذارم و در کرانه های فرهنگی و شخصیتی من نیست مقابله به مثل کنم پس ادامه نده فکر نکن خیلی باحالی من کم آوردم تو الان شاخ شدی 😉🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و شیعة و محبه والمستشهدین بین یدیه🤲🏻 💚اَللّـهُمَّ اَرِنيِ الطَّلْعَةَ الرَّشيدَةَ ، وَ الْغُرَّةَ الْحَميدَةَخدايا بنمايان به من آن جمال ارجمند و آن پيشانى نورانى پسنديده را💚
مهریه میده چرا نمیده، نفقه هم پاش بیوفته میتونی بری قانونی ماهیانه هم برا خودت هم بچه ات ازش بگیری، ...

عزیزم شما میدونی الان دادگاه میزان مهریه و نفقه رو چه جوری تعیین میکنه ؟!!!!! نفقه ماهی یه تومن و مهریه سالی یه سکه......برا خواهر شوهر من این طوری کردن

تمکین! خودتون حس بدی بهتون دست نمیده که در ازای رابطه ج بهتون پول بده؟ انگار آدم داره خودشو میفروشه! ...

خانم جلسه ای بالاخره این اقا مگه وظیفه نداره خرج زنشو بده خرج بچهاشو بده یا نه این زن با دوتا بچه ی کوچیک که نمیتونه بره سر کار اگه بخواد بره سر کار باید یه پرستار بگیره واسه بچهاش و دوبرابر درامدشو بده به پرستار ، چون خودتون نفستون از جای گرم در میاد فکر میکنین همه عین خودتونن ما زنا همینجوری به جای حمایت کردن از هم همیشه حقو به مردا دادیم که اینجوری واسمون پرو شدن مثل بردها باهامون رفتار میکنن، ایشالا تو شرایط اسی قرار بگیری که درک کنی چی میگه