2777
2789
عنوان

بچه ها شوهر من بمن جیره میده

| مشاهده متن کامل بحث + 9135 بازدید | 218 پست
بهش میگم لباسای بچه کوچیک شده عین خیالش نیست، گوشت و مرغ که تموم میشه مصیبته، همش میگه بقیه مگه چی م ...

اخ اخ خسیسی به درده که درمون نداره

و خـــدایی  که به شدّت کافیست🌱

عزیزم اومدی با کیا داری درد دل میکنی؟اینجا همه تشویق پیکنن به طلاق یا اینکه چرا باید همش گوشت و مرغ بخوری یا اینکه تهش میگن شاغل شو، یکی شاید شرایط شاغل شدن نداره یه چیز یاد گرفتن فقط میخوان فرو کنن تو بقیه

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش میگم لباسای بچه کوچیک شده عین خیالش نیست، گوشت و مرغ که تموم میشه مصیبته، همش میگه بقیه مگه چی م ...

شوهرمن بیچاره همه چی برای خونه میخره اما من دوست دارم پول دست خودم باشه هرچی خواستم برای خودم بخرم حتی یارانه هم دست خودشه چیزی بخوام باید بهش بگم تا بخره

حالا دختر من گوشت و مرغ متنفره😐 این چه رسمیه وقتی گوشت و مرغ نیست طرف میگه بچم عاشق گوشت و مرغه

چون همه غذاها گوشت و مرغ میخواد چون بچه شما دوست نداره دلیل نمیشه بقیه هم دوست نداشته باشن بدن بچه به پروتیین احتیاج داره 

...
والا خودشم میگه همه چی میارم فک کنم دروغ میگه 

اگر همه چیز میخورن پس دروغ میگه 

چون ما با خیلی بیشتر از این خیلی چیزا رو نمی‌رسیم بخریم اصلا 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

یبار دیگه جونم به لبم رسیده بود کارای خونه رو نکردم، حیاط نشستم، خونه رو جارو نزدم بحثمون شد زنگ زد ...

خداقل فرش رو که میشه نشوری چه بی شرفی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

ینی چی که تا تقی به توقی میخوره میگن برو سرکار 

انگار عقل خود استارتر نمی‌رسه بره کار کنه پس وظیفه مرد چیه این وسط 

پولاشو میخواد ببره تو گووور ؟؟؟

أه اعصابم خورد شد از طرز تفکر بقیه فقط دهنشون رو باز میکنن یه چیزی گفته باشن

وای ملت شعارزده چقدر تو این تاپیک شعار  دادید لین خانم گفت کارد به استخونم رسیده چه خبره مستقل شو طلاقش بده طلاق بگیر اینا رو خودش میدونه حالا که انقدر فاز باسواد بودن و فهمیده بودن دارید حداقل شعار زده و جو زده نباشید شعورمند باشید بفهمید درد این خانم این مسائل نیست لازم نیست نمک روی زخم بشید اومد درد و دل کنه از کل زندگی ساقطش کردید چقدر تحقیر و توهين.. خیلی ها شرایط کار کردن ندارن متوجه باشید خانم های فهمیده و با سواد و تحصیل کرده.. حداقل درست رفتار کنید 

مولانا امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله فرمودند زکات عقل تحمل نادانان است... مذهبی نماهای صاحب دین جدید لطفا هرگر روی پست های من ریپلای نزنید بحث دین و مذهب جای نظرات شخصی و تفسیر به رای نیست نیازی به تفاسیر به نَفْس شما ندارم ثقلینِ راه گشای تمام بشریت برای من کافی است... اگر جواب نمیدم یعنی لایق جواب دادن نیستید یعنی متوجه شدم انقدری🤏🏿 شعورمند و متفکر نیستید که با شما تبادل نظر داشته باشم یعنی فهمیدم اهل سفسطه و جدل هستید نه تفکر و تعقل... در شأن خودم ندیدم وقت بذارم همکلام بشم با تشکر. 🤌🏿اگر به شخصه در برابر اهانت های شما کوتاه میام جواب نمیدم به خودم و باقی کاربرها احترام میذارم و در کرانه های فرهنگی و شخصیتی من نیست مقابله به مثل کنم پس ادامه نده فکر نکن خیلی باحالی من کم آوردم تو الان شاخ شدی 😉🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و شیعة و محبه والمستشهدین بین یدیه🤲🏻 💚اَللّـهُمَّ اَرِنيِ الطَّلْعَةَ الرَّشيدَةَ ، وَ الْغُرَّةَ الْحَميدَةَخدايا بنمايان به من آن جمال ارجمند و آن پيشانى نورانى پسنديده را💚

ادمهای خسیس فقط باید بهشون بگی انشالله حقوقت و مال اموالت بمونه میراثت بقیه بخوبی استفاده کنن لذت ببرن  تو هم تو گور لگد بزنی

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
اتفاقا پدر من خیلی تلاش کرد من شاغل بشم اما نشد، به هرحال تو کشور ما سرپرستی زن با مرده، اون وظیفشه، ...

حالا نفقه هم انگار چقدر هست... دادگاه نفقه زن رو ماهی یه تومن میزنه  ... خواهر شوهرم درخواست نفقه کرده براش ماهی یه تومن مشخص کردن