2777
2789
عنوان

بچه ها شوهر من بمن جیره میده

| مشاهده متن کامل بحث + 9135 بازدید | 218 پست
هر جور که عادتش دادی دیگه همینه مگه با تلاش تغییر بدی و البته اونم انعطاف به خرج بده اما عزیزم روزی ...

روزی ۵۰ تومن که نه، وقتی بچه رو میبرم مهد برای پول کرایه و سبزی اینقد میده که همون روز خرج میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته دختر من مهد میره همش دو سه ساعت یکروز در میون، مهدی که بخواد هرروزه صبح تا ۲ بعدازظهر بچه رو ن ...

شما که الان پول مهد فرستادنشون رو نداری من موندم سال کنکور و جهیزیه و ... می‌خوای چیکار کنی بعدم یکی می‌گه شاغل شو طلاق بده بهتون بر می‌خوره

هیچی همون بهتر یه مشت خاله زنک بگن بشین بمون بساز باهاش هرچی می‌گه بگو چشم اقا بالاسر زندگی بچه ات رو خراب کن 

ببین دوست داشتنت رو بهش ثابت کن شما فقط داری از طرف خودت حرف میزنی،اقایون وقتی احساس میکنن زن دوستشو ...

چندین بار با گریه بهش،گفتم دوسش دارم، بهش گفتم بگه چی کم گذاشتم هیچ حرفی برای گفتن نداره، اما بازم رفتارش اینه، از خانوادش نشات میگیره

طرف داره رسما با کسی زندگی می‌کنه که نه‌ دوسش داره نه پولی بهش می‌ده اونوقت تا یکی می‌گه بره کار کن ...

بنظرم لازمه با یه مشاوره تحصیل کرده و با تجربه صحبت کنه👍درضمن شما از شرایط زندگی ایشون خبر نداری براش نسخه بپیچی...بره کار کنه مشکل مالیش حل میشه بقیش چی؟!من بعنوان یه شخص شاغل اینو میگم

قرار بود الگو بشم درس عبرت شدم

شما یه روز تاپیک گذاشتی شوهرت با تبر بهت حمله کرده

می‌خواسته تو و بچه ات رو زیر بگیره

خرجی نمی‌ده

نمی‌ذاره بری بیرون

با فامیلا و همسایه ها نمی‌تونی رفتو آمد کنی

خانواده شوهرتم کسی درکت نمی‌کنه 

کی می‌خوای بفهمی باید ازین زندگی فرار کنی؟ واقعا آدم برگاش می‌ریزه چقدر بعضیا می‌سازن با یه آدم پارانویید به قول خودت

شما که الان پول مهد فرستادنشون رو نداری من موندم سال کنکور و جهیزیه و ... می‌خوای چیکار کنی بعدم یکی ...

ببین گفتن کلمه طلاق شاید برای شما راحت باشه اما برای من یعنی دوری از بچم، غیر اینه؟قصد سوختن هم ندارم قصد ساختن دارم، می‌خوام بدونم بقیه تو این شرایط چه میکنن

بنظرم لازمه با یه مشاوره تحصیل کرده و با تجربه صحبت کنه👍درضمن شما از شرایط زندگی ایشون خبر نداری بر ...

دوست عزیز بره کار کنه که دوروز دیگه بتونه طلاقش رو بگیره وقتی دستش تو جیبشه! ولی ایشون شوهرش حتی نمی‌ذاره بره بیرون چه برسه به کار 

وقتی ادم تو یه رابطه می‌مونه که حداقل سودش بیشتر از بدش هاش باشه واقعا انقدر سخته درکش؟

شما یه روز تاپیک گذاشتی شوهرت با تبر بهت حمله کرده می‌خواسته تو و بچه ات رو زیر بگیره خرجی نمی‌ده ...

حق داری اما قانون پشت من نیست، دنبال حرف مردم هم نیستم، اما قانونا حقی ندارم، مهریه که سالی یه سکه ست، بچه رو هم ازمن میگیره، باید ببینی چه چیزایی رو از دست میدی و چه چیزایی رو بدست میاری، طلاق برای من باخت ه

من یکی از دوستام شوهرش اینحوری بود 

با این تفاوت که برای بچه ها هم خرج نمی کرد 

یعنی یه پوشک می خواست بخره دوستم گریه می کرد 

بعد می رفت هرچی داشت برای پدر و مادرش و خانواده اش خرج می کرد 

مثلا خواهرزاده اش می خواست از زابل بیاد تهران می رفت براش بلیط هواپیما می خرید!!  

دوستم اقدام کرد برای طلاق کمی ادم شد 😶

بنظرم لازمه با یه مشاوره تحصیل کرده و با تجربه صحبت کنه👍درضمن شما از شرایط زندگی ایشون خبر نداری بر ...

نه اونجوری فایده نداره قوی باش ،بهش ثابت کن دوسش داری مردا یکی رو می‌خوان که عمیقاً دوستشون داشته باشه تا به پاشون بریزند.همسر من از نامزدی تا دوسال بعد ازدواج شدیدا خسیس بود ولی بعد اینکه بهش ثابت کردم دوسش دارم کافیه لب تر کنم تا بریزه به پا.م ،یه مدت قید خواسته هاتو بزن و خیلی هم قناعت کن و فقط بهش محبت کن،نه الکی عاشقانه بهش ثابت کن ببین چجوری معجزه میشه

ببین گفتن کلمه طلاق شاید برای شما راحت باشه اما برای من یعنی دوری از بچم، غیر اینه؟قصد سوختن هم ندار ...

پس بگید برای خودخواهی خودتون زندگی اونو نابود می‌کنید

بچه شما حتی مدرسه هم نرفته و وضعیت شما اینه بره مدرسه دیگه هیچی احتمالا باید مشقاشو توی دفتر بنویسه بعد دفترو پاک کنه از اول یا اینکه بترسه ازینکه پدرش امشب نکشتش

شما برای اینکه از بچه ات دور نشی حاضری زندگیشو نابود کنی می‌گی مشکلات شوهرت مربوط به خانواده اش هست اونوقت خودت این خانواده سمی رو برای بچه ات درست کردی 

فکر کردی وقتی اون قراره باهات دعوا کنه و تو بشینی گریه کنی به بچه ات بگی اشکال نداره من هستم اون خوشحاله؟ خوشحاله که تو زندگیش رو داغون کردی ولی پیششی؟ بعدم کدوم دوری؟ شما حضانتشو به عهده بگیر

اگه نمی‌تونی اون بچه خودش بزرگتر که شد می‌گه می‌خواد با مادرش باشه شما هم برو سرکار خرجیشو بده

نه اینکه گند بزنی به زندگیش چون فقط دلت می‌خواد پیش بچه ات باشی

واقعا متاسفم

حق داری اما قانون پشت من نیست، دنبال حرف مردم هم نیستم، اما قانونا حقی ندارم، مهریه که سالی یه سکه س ...

طلاق برای شما باخت نیست

شما ارامش روانی به دست میارید

میرید شاغل می‌شید

بعدا بچتون رو می‌ارید پیش خودتون

زندگیتون جون می‌گیره

حتی می‌تونید مجددا ازدواج کنید

ولی در عوضش تصمیم گرفتید با یک فرد پارانویید که هیچ علاقه ای به شما و زندگیتون نداره و پولی هم نمی‌ده زندگی کنید 

شما حتی جونتون دست خودتون نیست ممکنه همون ادم بار بعد با تبر بزننتتون می‌خواید چیکار کنید؟ شاید بچه رو بزنه

هیچی براتون مهم نیست فقط دلتون نمی‌خواد منطقی باشید و دارید احساسی تصمیم می‌گیرید