2777
2789
عنوان

بچه ها شوهر من بمن جیره میده

| مشاهده متن کامل بحث + 9135 بازدید | 218 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس بگید برای خودخواهی خودتون زندگی اونو نابود می‌کنید بچه شما حتی مدرسه هم نرفته و وضعیت شما اینه ب ...

خدایی اینقدر که تو شلوغش، کردی شوهرم اونطور خسیس نیست، بخاطر یه دفتر بخواد بچه رو بکشه، من نباشم بچه رو مادرشوهرم باید بزرگ کنه خوب بچه منم یکی میشه مثل خواهرشوهر و شوهرم، لااقل اینطوری از صبح تا شب منو بچه باهم تنهاییم زیر دست خودم بزرگ میشه، تحلیلت، عیرمنطقیه

دوست عزیز بره کار کنه که دوروز دیگه بتونه طلاقش رو بگیره وقتی دستش تو جیبشه! ولی ایشون شوهرش حتی نمی ...

چه زود براش حکم طلاقم صادر کردی شما اصلا به اون بچه ای که این وسط هزار جور مشکل براش پیش میاد فک کردی؟ از محبت و خانواده بگیر تا.... جوری میگی انگار خونشونی...به هر حال من برام بیشتر خنده داره شاغل شو طلاق بگیر ...شما یه درصد فک کن رفت پیش مشاور و مشکل شوهرش تا حدودی حل شد حالا در کنارش شاغلم بشه و زندگیش عالی بشه ...انقدر کوته فکر و سطحی نگر نباشید...ریپ نزنید ممنون

قرار بود الگو بشم درس عبرت شدم
چه زود براش حکم طلاقم صادر کردی شما اصلا به اون بچه ای که این وسط هزار جور مشکل براش پیش میاد فک کرد ...

از محبت؟ محبت پدرش که می‌خواست زیرش کنه و پولی براش خرج نمی‌کنه یا محبت مادرش که معلوم نیست قراره زیر این غم چه بلایی سرش بیاد! ببخشید که زود حکم طلاق صادر کردم نمی‌دونستم اول باید اون خونه یه کشته بده بعد نظرمو بگم

دیگه به من ربطی نداره همون شما راهنماییش کن موفق باشید

حالا دختر من گوشت و مرغ متنفره😐 این چه رسمیه وقتی گوشت و مرغ نیست طرف میگه بچم عاشق گوشت و مرغه

رسم چی؟ خوب مثلا قرمه سبزی و قیمه دوست داره اینارو هم بدون گوشت گه نمیشه ، شاید فقط آبخورش، بخوره

از محبت؟ محبت پدرش که می‌خواست زیرش کنه و پولی براش خرج نمی‌کنه یا محبت مادرش که معلوم نیست قراره زی ...

شوهرم دخترم رو دوست داره فقط هزینه نمیکنه، اونشب هم جنون آنی بهش دست داد، همیشه که اونطور نیست، حالا درسته خودش نیست اما درست نیست اغراق کنیم