2777
2789
عنوان

بارداری دوم‌چه زمانی مناسبه؟

184 بازدید | 23 پست

سلام 

من پسرم ۲سال و۵ماهش تموم شده

خیلی تنها وگوشه گیر توجمع

خیلی دلم میخاد بچه دوم بیارم نگرانم و سردرگم نمیدونم چه فاصله سنی مناسبه و کی اقدام کنم؟از لحاظی هم نگرانم نتونم دوتابچه باهم کنترل کنم

3 سال فاصله عالیه

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۳ سالو۱ ماهو ۱۲ روز تفاوت دارن پسرام

عالیه خیلییی همبازین اابته خب دعوا هم دارن ک باید کنترل کنم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

منو خواهر برادرم ۳سال اختلافمونه 

خیلی خوبیم باهم دیگه😅

بجورایی از بچگی رفیق هم بودیم و الانم دوستای صمیمی هم حساب میشیم

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه   

دخترم 5 سالشه ولی بچه نمیخوام فعلا چون حوصلشو ندارم اصلا

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟

بذار یکم نفس بکشی بعد دوباره خودتو تو این پروسه های سخت بارداری و زایمان و شیردهی و بچه داری بنداز🥲

دختر منم دوسال و شش ماهشه

ولی من بچه دوم نمیخوام کلا

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊