2777
2789
عنوان

بارداری دوم‌چه زمانی مناسبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 23 پست

اگ خودتو شوهرت از لحاظ روحی جسمی ومالی اوکی هستید الانم خوبه اقدام کنی تا باردار بشی و فارغ بشی شاید بیش از یک سال بشه بچتم از اب و گل در میاد

من ۲۸ سالمه تازه بارداری اولمه

یکی از اقوام دورمون ک پولدارم هستن خیلی سه تا بچه داش بچه سومش الان یک سالو خورده ایش بیشتر نی امروز شنیدم بازم بارداره هفتشم مث منه تقریبا۔هنووز تو شوکم

من سر اولین بارداریم از استرس همه چی دارم میمیرم

چقد زود بزود و راحت باردار میشن بعضیا😕

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

از الان اقدام کن 

روانشناسا میگن بهترین سن سه سالگی بچه هست 

چون بچه دنبال همبازی میگرده ... و درصد حسادت پایین میاد ... من خودمم تو کتاب اینو خوندم فاصله سنی بچه هام سه ساله خدارو شکر خیلی خوبن باهم ... هرکی میبینه کیف میکنه میگه کاش ماهم همین سن میاوردیم ... کوچیکتر باشه آدم خیلی اذیت میشه توی بارداری و بعد زایمان  اینقدر که بچه اولی آدمو اذیت میکنه ... وبزرگتر هم که میشن هی حسودی میکنه 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی کمتر بهتر بچه های من 4 سال فرقشونه خوب طبیعتا نیازاشونم خیلی فرق داره مثلا بزرگه کارتون میخاد کوچیکه بغل دومدل غذا یکی سرلاک و فرنی یکی برنج خورشت ولی اگه مثلا یکسال فرقشون بود یه مدل غذا واسه جفتشون یه کارتون واسه هردوشون ...اون جوری منم کمتر اذیت میشدم الان مثل گارسون دارم سرویس میدم

بذار یکم نفس بکشی بعد دوباره خودتو تو این پروسه های سخت بارداری و زایمان و شیردهی و بچه داری بنداز🥲 ...

منم مبگفتم اصلا نمیخام...ولی وقتی میبینم بچم تنهاس..توجمع گوشه گیر خیلی زیاد..باحیرت ب بچه هانگا میکنه ولی نمبره بازی...میخام براس یکی بیارم تنهایی دربیاد ازین حالات فاصله بگیره

خیلی نگرانم نتونم دوتارو کنترل کنم

دقیقا منم همینجوری بودم 

جوری که تا ۳ سال اصلا میگفتم وای تازه راحت شدم اخه سر پوشک گرفتن بچه م خیلی ذهنیت بدی برام مونده بود من تو دو سالگی از پوشک گرفتم بچه رو که زود بود و خودم و اذیت کردم 

همش میگفتم بچه دوم نمیخوام

از ۳ سالگی به بعد حس نیاز بچه دوم کردم و بنظرم خوش موقع بود خودم اذیت نشدم اینجوری

منم مبگفتم اصلا نمیخام...ولی وقتی میبینم بچم تنهاس..توجمع گوشه گیر خیلی زیاد..باحیرت ب بچه هانگا میک ...

دختر من برعکس خیلی اجتماعیه

تازه ما با هیچ‌کس رفت و امد نداریم

ولی همیشه خانه بازی میبرمش پارک و شهربازی میبرم

رابطش با بچه ها خیلی خوبه

سه سالشم بشه میفرستمش مهد 

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

من دخترم 5سالشه اقدام کردم وپریشب متاسفانه سقط شد ولی اکر عاقل بودم نهایت سه سالش که بود میاوردم الان بچه به دنیا بیاد این میخواد بره مدرسه از اونور شب تا صبح بچه داری باز صبح بابد بفرستم مدرسه مورد بعدی اینه دختر عمه ام نوزاد داره هر روز اون که مدرسه میرهدویروس جدید میاره این نوزادم میگیره همش بیماریتان ودکتر ریه بچه خراب شده خیلی چیزا هست که دیر اوردن بچه دوم بده بعدشم اولی تا کوچیکتره راحتره میپذیره بزرگتر بشه افسرده میشه دومی بیاد و...

..رَبَّنَا وَلَا تُحَمِّلْنَا مَا لَا طَاقَةَ لَنَا بِهِ..پروردگارا، و آنچه تاب آن نداريم بر ما تحميل مكن‏.