2777
2789

بچه‌ها من تا ۷ روز قراره سوره طه بخونم، برای هدیه به حضرت زینب که دقیقه هفته‌ی بعد تولدشونه

شما هم اگه دوست داشتین میتونین هر باری که خواستین توی خوندنش شریک بشین

بهرحال من هرشب بعده اتمامش برای هرکی که اینجا اسمشو بگه دعا میکنم.. چه شرکت کنن چه نه😊💚

در عوض اگه تونستین شما هم برای شادی روح شهدایی که میگم حمد بخونین یا صلوات بفرستین💙

(شهید محمدرضا دهقان امیری، شهید ابراهیم هادی، شهید سجاد زبرجدی، شهید علی جمشیدی)

آگاه باش عالم هستی ز بهر توست🌻 غیر از خدا هرآنچه بخواهی شکست توست... (هر موقع از تاپیک یا نظراتم حس خوبی گرفتی، یه صلوات واسه شهید ابراهیم هادی بفرست😊🌱)

الهی امام زمانمون ظهور کنن و الهی هرکی هم میخواد مامان بشه به ارزوی قشنگش برسه🤩🙌

آگاه باش عالم هستی ز بهر توست🌻 غیر از خدا هرآنچه بخواهی شکست توست... (هر موقع از تاپیک یا نظراتم حس خوبی گرفتی، یه صلوات واسه شهید ابراهیم هادی بفرست😊🌱)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مریم 

خواهر مریم

قبول باشه

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
برای منم دعا کن گلم     عزیزم ینی منم همزمان با شما بخونم ؟؟متوجه نشدم

نه مهربونم.. اگه دوست داشتی میتونی تا ۹ آذر یکبار بخونی سوره طه رو.. اگه هم نه عیبی نداره💚 

ولی لطفا برای شهدایی که گفتم صلوات بفرست🤩

مرضیه و مهدیه و فائقه و علی رو هم لطفا یاد کن  ایشالله خودتم حاجت روا بشی    

حتما عزیز دلم🥰 ممنونم که به این تاپیک اومدین.. برای هرکسی اسمش اومده باشه از تهه قلبم دعا میکنم

عزیزم برای منم دعاکن امسال به ازدواجی که دوست دارم برسم وخوشبخت عاقبت بخیر بشم وامسال عقدکنم...رشته مدنظرم اوکی بشه ودرامد مدنظرمم اوکی بشه.برادرم وبرادرزادم حالشون خوب بشه.سلامتی عزیزام ومامانمم.گوشیم دزد برده دعاکن همین یکی دوروز پیداشه وعکس فیلم اطلاعاتم توش پاک نشده باشه

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم