2777
2789
عنوان

لطفا بیایین🌹

100 بازدید | 10 پست

بچه ها همسایه بالاییمون یک دخترسه ساله داره مشخص نیست این دوچرخه هست اسکوتره چی هست هی جفتک میزنه بالاسرمون خداشاهده تپش قلب گرفتم کارهرروزشه چهارماهه تحملش میکنیم الان دلمو زدم به دریا پیام دادم به مادرش.. گفتم وقت استراحته  بچتون آرومتر بدوبدوکنه.. الان عذاب وجدان گرفتم چراگفتم بچس.. به نظرتون کارم اشتباه بود؟ باورکن کاریکبارشون نیست🤕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداش بیچاره من تا یه ذره میدوعه همسایه پاینیمون بدو میاد بالا میگه یواشتر این زیر آدمه حالا شما بعد اینهمه تحمل یه تذکر کوچک دادی اشکالی نداره ک

《بچه ها نخندینا》و چشمهای خیس من...🕊
داداش بیچاره من تا یه ذره میدوعه همسایه پاینیمون بدو میاد بالا میگه یواشتر این زیر آدمه حالا شما بعد ...

اخه دوست ندارم ازم برنجن 🤕واقعا کلافه ام کردن خودم اینقدر احتیاط همسایه ها رومیکنم بخدا بچه هام عقده ایی شدن ازبس گفتم اروم اروم الان بخدا بادوتاپسرشیطون همسایه ها خیلی ازمون راضین ولی واقعا بعضیا درک نمیکنن..