2777
2789
عنوان

هنوزم وام برا مستاجرا میدن یانه؟

139 بازدید | 11 پست

دوستان هنوزم وام برا مستاجرا میدن یا دیگه مهلتش تموم شده؟

🥺خدایا به بزرگی خودت قسمت میدم‌..اونایی که بچه دارنمیشن براشون اولادصالح عنایت بفرما😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی ثبت نام کنی اما بانک ها به سختی میدن میگن سقفمون پر شده

ما ۳ماهه مدارکمونو تکمیل کردیم بانک رفاه میگه جلوی واریزی ها بسته ست و معلوم نیست کی باز بشه

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

سلام خانما من ی سوال داشتم . تست بارداریم ۳ شب پیش مثبت بود  . الان باز تست زدم منفی شد . از پریودمم ۷ روز گذشته تقریبا . موقع پریودیم لکه بینی  داشتم ولی  پریود نشدم . الان بنظرتون چرا منفی شد؟ احتمال داره بخاطر این باشه تازه دستشویی بودم ادرارم غلظت نداشته نشون نداده باشه؟؟؟