2777
2789

خانما من بریدم از دست دخترم

امتحانهای مهر و ابانش رو افتضاح تموم کرد صبح تا شب مشغول گوشی بود تمام کتابهاش هرکدوم دو درس بیشتر نخونده بودن امتخاناش رو خراب کرد من از قبل بهش گفته بودم خراب کنی گوشیتو میگیرم خودش قبول کرد

گوشیشو گرفتم قول داد برای نوبت اول جبران کنه

الان همه کتابهاش هشت نه تا درس جلو رفته

ولی صبح هشت بیدار میشه تا یازده گوشیه منو میگیره بهش میگم درستو بخون میگه الان دیگه باید حمع کنم برم مدرسه

بعداظهر میاد شش تا نه بازم گوشیمو میگیره میگم بشبن بخون میگه الان این موقع شب

درمونده شدم راه حلی پیشنهادی

گوشیتو بهش نده بگو اول درستو بخون بعداً بهت میدم براشم یه پاداشی در نظر بگیر که اگر امتحاناتشو خوب داد بهش بدی که انگیزه بشه براش

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالشه؟ پایهٔ چندمه؟ خودم توی این موقعیت بودم به عنوان یک دختر نوجوان. توی گوشیش چیکار میکنه؟ شاید درست نباشه اما ارتباطاتش رو زیر نظر داشته باشید. گوشی رو هم بهش ندید و تایم مشخص کنید. اوضاع بیخ پیدا کرد پدرش رو هم وارد کنید تا برخورد جدیتری بشه.

چن سالش؟؟ چندم؟؟

گوشی کلا محروووم. زمان ما گوشی نبود ب کجای دنیا برخورد

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

چن سالش؟؟ چندم؟؟گوشی کلا محروووم. زمان ما گوشی نبود ب کجای دنیا برخورد

14سالشه نهم میخونه

امسالم انتخاب رشته داره همینا رو بهش میگم که زمان ما گوشی نبود

هیچکی نبود یه کلمه درس بهمون بگه