2777
2789
به نظرم شما رو دستش نزن کجا قراره خرج کنه اونجاش رو در بیار اون مهم تره می خواد چیکار پولو مثلا گفتی ...

من حس می کنم گرفته وامو نمی خواد به من بگه،الان اگه وامو گرفته باشه باید خونه ای به نامش باشه دیگه ؟درسته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم شما رو دستش نزن کجا قراره خرج کنه اونجاش رو در بیار اون مهم تره می خواد چیکار پولو مثلا گفتی ...

عزیزم همه اموالش به نام مادرشه ،منو دخترامو سال به سال از این خونه به اون خونه مستاجری می کشونه ،بهش گفتم وام مسکن بگیر پول بزاریم روش یه خونه خیلی کوچیک بخریم لا اقل ،می گه وام مسکنمون ۱۵۰ تومنه😔

عزیز جان حقوقشون رو هم می دونید ،با مبلغی که به کارت رفاهیشون می ریزن و کارانه و این حرفا

عزیزم همه اموالش به نام مادرشه ،منو دخترامو سال به سال از این خونه به اون خونه مستاجری می کشونه ،بهش ...

چرا براش بچه آوردی وقتی یه چوب دستت نداده لااقل خودت پس اندازی طلایی بزار کنار یا ازش پول بکش مادر بمیره ورثه کی هست

چرا براش بچه آوردی وقتی یه چوب دستت نداده لااقل خودت پس اندازی طلایی بزار کنار یا ازش پول بکش مادر ب ...

طلاهامو با حقه ازم گرفت چند سال پیش ،بزرگترین اشتباهم بچه دار شدن بود ،بمیرم براشون