2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی من درجه یک نیستم 😔😔

هستی ولی پدرو مادر و فرزند هم هست بهش تعریف کن یکی از فامیلا مرده مرد پدرو مادرش از اموالش ارث بردن بعد زن بچش لعن و نفرین کردن یه قرون واسشون نمونده آواره شدن چون نوه پسری از پدربزرگ و مادر بزرگ ارث نمی بره

هستی ولی پدرو مادر و فرزند هم هست بهش تعریف کن یکی از فامیلا مرده مرد پدرو مادرش از اموالش ارث بردن ...

ای بابا عزیزم ،چرا تعریف کنم ،به چشم دیده،

پسر دایی و دختر دایی خودشون همین بلا سرشون اومد ،پدرو مادر مردن ،بچه ها بیچاره شدن دخترش خیابونی شد پسرشم از بی کس معتاد شد و مرد،بقیم اموالشونو خوردن

اینم شانس منه لابد ، دو تا بچه ی دسته گلم باید بچه طلاق بشن 

آخه جایی داری بری بچه ها که سرپرستیش با پدره بزار بمونه پیششون مجبور بشه خرجشون رو بده والا فامیلمون داره طلاق می گیره اونم شوهرش هیچ کاری نکرد واسش الان که اومده خونه باباش فکر کنم دوسال هست برای بچه ها که پیششن چه خریدا چه هرجا برای خونش چه خریدا ماشین شاسی انگار زنش راه رو بسته بود اون اومد راه واسه بچه ها باز شد   

آخه جایی داری بری بچه ها که سرپرستیش با پدره بزار بمونه پیششون مجبور بشه خرجشون رو بده والا فامیلمون ...

دقیقا موردش مشابه منه پس،همه می گن تو نباشی برا بچه هات کم نمیزاره،دوست داره به من سخت بگیره،

عزیزم من فعلا تا دوسال بخوامم نمی تونم بچه هامو نگه دارم تا انشاءلله برم سر کار،مهرمم یه کمشو بگیرم اون وقت تازه شاید بتونم بیارم پیش خودم 

آخه جایی داری بری بچه ها که سرپرستیش با پدره بزار بمونه پیششون مجبور بشه خرجشون رو بده والا فامیلمون ...

کاش می فهمید چقدر دکست داشتم کنار اون و بچه هام زندگی کنم ،ولی وقتی پونزده ساله نفهمیده الان به بعدم نمی فهمه ،روز به روز داره بدتر میشه،تمام خواهر شوهرام و برادراشو تا جاریام می دونن شوهرم چی  داره ،چیکار می کنه ولی من نه!!!

قبلنا تو حرفاشون لو میدادن ولی الان چون می دونن شوهرم هیچی به من نمی گه حواسشون هست که لو ندنش.

واقعا خاک ب  سر بی لیاقتش 

کاش می فهمید چقدر دکست داشتم کنار اون و بچه هام زندگی کنم ،ولی وقتی پونزده ساله نفهمیده الان به بعدم ...

حتما بدون اینکه به فهمه مهریه رو بزار اجرا والا اگه هر چیزی باشه می زنه بنام یکی دیگه توقیف اموال بستن حسابان بعدم نفقه ولی بهتره بچه هارو نیاری بالاخره پدر بالاسر بچه بودن فرق می کنه از پدر بیشتر حرف شنوی هست و کنترل می کنه تو هم هر وقت بخوای دادگاه تعیین می کنه می بینی