2777
2789
عنوان

مادر شوهرم‌اینجا خوابیدع

| مشاهده متن کامل بحث + 3417 بازدید | 118 پست
خواهر منم خانواده شوهرش اعتقادی به دست شستن ندارن اوایل عروسیش رو در دسشوییش زده لود لطفا دستهای خود ...

واااای 😂😂😂😂یاد خودم افتادم بچگیم جوگیر شده بودم رو در اتاقم زده بودم بدون در زدن وارد نشوید هیچوقتم اتاق نبودم😶😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا خوب شلنگم کثیفه دیگه نفری قبلیم تازه دست زده به شلنگ وقتی خودشو شسته 

با دست راست میشورن با چپ شیرو میبندن

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
وااای یکی از اقوام نزدیکم متاسفانه همین اخلاقو داره😞 ببخشیدا گلاب ب روتون فقط وقتی دستشویی بزرگ می ...

من بخدا امروز حتی وایتکسم زدم به حموم با وجود ایتکع بچه کوچیک دالم خونه م مرتبه

اونم خونش تر تمیزه فقط نمیدونم چره دسشتشو نمیشوره😒

وااای یکی از اقوام نزدیکم متاسفانه همین اخلاقو داره😞 ببخشیدا گلاب ب روتون فقط وقتی دستشویی بزرگ می ...

نه عزیزم ایشون رسما یه پا شلخته ان شما وسواس نیستین  از قدیم گفتن زن خونه رو میخای تشخیص بدی حموم و دسشوییش رو نگاه کن 

من مادرشوهرم وسواسه در حدی که چند سال پیش متاسفانه پول آبشون حدود چارتومن اومده بود. ولی امان از جاریم که اصلا به اب و‌پاکیزگی اعتقاد نداره. یعنی ظاهرش مرتب و تمیز. نمازخون هم هست ولی اب و جیش پیشش یکیه متاسفانه.به پاکی نجسی اعتقاد نداره

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

من بخدا امروز حتی وایتکسم زدم به حموم با وجود ایتکع بچه کوچیک دالم خونه م مرتبه اونم خونش تر تمیزه ...

و منی که مادر شوهر و مادرم همیشه وقتی میرم خونشون خودم باید قبلش همه جا رو برق بندازم دیگه دست نشستنشون فکر کنم همه خانومهای قدیمی همینطوری🤢🤢🤢

اره معلومه مادر شماهم تو کوچه  ولتون کردن که آداب حرف زدن بلد نیستین ☺️

عزیزم منظورش به مادرشوهرتون بود به این دلیل که به ستون فقرات نوزاد آسیب زده نه به شما ! 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .