وا خوب شلنگم کثیفه دیگه نفری قبلیم تازه دست زده به شلنگ وقتی خودشو شسته
با دست راست میشورن با چپ شیرو میبندن
من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم.
من مادرشوهرم وسواسه در حدی که چند سال پیش متاسفانه پول آبشون حدود چارتومن اومده بود. ولی امان از جاریم که اصلا به اب وپاکیزگی اعتقاد نداره. یعنی ظاهرش مرتب و تمیز. نمازخون هم هست ولی اب و جیش پیشش یکیه متاسفانه.به پاکی نجسی اعتقاد نداره
آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...
اره معلومه مادر شماهم تو کوچه ولتون کردن که آداب حرف زدن بلد نیستین ☺️
عزیزم منظورش به مادرشوهرتون بود به این دلیل که به ستون فقرات نوزاد آسیب زده نه به شما !
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکرتولد یکسالگی گل پسرم .