2777
2789
عنوان

مادر شوهرم‌اینجا خوابیدع

| مشاهده متن کامل بحث + 3417 بازدید | 118 پست
بخارشو داری؟ مواد میتونی بریز یا فقط آب مقطر؟  من‌ تازه گرفتم هنوز اسباب کشیم فرداست میخ. است ...

فقط ضدعفونی میکنه با بخار مثل اتو هست من یکسره کف خونه و فرش و مبلا رو بخار میزنم بخاطر دخترم همه جا رو لیس میزنه

یعنی بهش نگفتی مادر جان کدوم عقل سلیمی میگه بچه ۱ ماهه رو بشونیم حق دارین جز زاییدن و تو کوجه ول کرد ...

اره معلومه مادر شماهم تو کوچه  ولتون کردن که آداب حرف زدن بلد نیستین ☺️

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیر و شلنگو بشور لااقل دست میزنه خیلی کثیف نباشه

نی نی ها یهو خودشونو موقع شیرخوردن یا بازیگوشی توی بغل،هول میدن به عقب، مواظب باشین مثلا پشت سرشون دیوار یا مبل نباشه.نی نی هم مثل ما تشنه میشه بهش آب بدین.انگشت مکیدن بچه علاوه بر نشانه ی گرسنگی نشانه ی تشنگی هم هست چون به کمک انگشت توی دهنشون آب تولید میکنن،پس آب بدین به نی نی، دندونی یه جنس نرم و یه جنس تقرییبا نرم بخرین و همیشه توی بشقاب پلاستیکی یا جایگاه خود دندونی، روی زمین بذارین تا بچه هروقت خواست راحت برداره.موقع دندون دراوردن غذا نمیخورن و نق نقو میشن.پس درکشون کنیم چون به اندازه کافی نی نی خودش درحال اذیت شدن هست.اینجورمواقع مایعات مثل شربت شیرین خونگی مثلا شربت البالو، به و ... بدین، برای از پوشک گرفتن عجله نکنین اصصصصلا حتی ممکنه چندین ماه توضیح بدین تا دلش بخواد و سن و درکش برسه تا واقعا اون کاری که شما میخواین رو انجام بده،مثلا سرپا نشینه اصلا و هیچ روش و وسیله هم قبول نکنه.اگه دیدی صبرت کم شده و بعد از ده بار تذکر و حرف و ۱۰۰بار آموزش، داد میزنی ،دوسه تا برنامه تفریح و رفت و امد بذار.اگه تغییری نکردی برو دکتر و قرص ضعیف بخور،تا کلا بدنت ریلکس بشه.بچه دو الی ۳ ماه قبل از ۳ سالگی،الکی گاز نمیگیره، دندون آسیاب درمیاره و میل به گاز گرفتن چیزی داره پس دندونیاشو که از داروخونه خریده بودی بشور استریل کن بذار تو لیوان بذار پایین ترین طبقه یخچال و بهش بگو این برای شماست که گاز بگیریش( وگرنه بچه بی تربیت و گازگیر نیست،ولی وقتی هی بگیم گگاااززز نگیر ،بی تربیت،،،،،،،اونم تو ذهنش درج میشه یه بچه ی بی تربیت گازگیره و باید به همین کار ادامه بده
فقط ضدعفونی میکنه با بخار مثل اتو هست من یکسره کف خونه و فرش و مبلا رو بخار میزنم بخاطر دخترم همه جا ...

کف خونه و شیشه اینا رو میدونم

رو مبل و فرش تست نکرده بودم

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

وای منم وقتی یکی خونمون باشه همش با خودم فک میکنم طرف از دستشویی میاد بیرون دستشو میشوره یانه بچه که بودم میرفتم جلو دست شویی و بلند میگفتم دستتونو بشورید یا اگه بچه بودن میگفتم دستتونو بیارید جلو بو کنم ببینم بو مایع میده یانه یا بعد کار دستشویی میگفتم درو باز کنید من با چشمای خودم ببینم که دارید دستتون رو میشورید 😄 ولی الان روم نمیشه

منم زایمان کرده بودم یه بنده خدا خونه مون بود میرفت دستشویی دستاش و نمیشست😂 منم وسواس شدید دارم وقتی همه رفتن با همون بخیه هام کل زندگیم و شستم و بخار زدم حالا من بیشتر بخاطر دخترم حساس هستم 

وااای یکی از اقوام نزدیکم متاسفانه همین اخلاقو داره😞

ببخشیدا گلاب ب روتون فقط وقتی دستشویی بزرگ میکنه دستاشو میشوره

بارها از دستشویی اومده بیرون گفتم فلانی دستتو نشستی ها

مسخرم میکنه میگه آب کمه😐

بچه هاشم همین جوری بار آورده

هر یک هفته ده روز حمام میره

همیشه خدا عفونت زنانگی داره

لباس زیرشو هر دو سه روز شاید عوض کنه

وقتایی که غذا میخواد بچشه قاشق دوباره میزنه تو قابلمه

یبار رفتم خونشون سرویسهای بهداشتی و روشویی کبره بسته بود

با آب داغ سنگ توالت برس کشیدم یکم قابل تحمل شد

با یه اسکاج و مایع دستشویی یه دستی به روشویی کشیدم

دیدم فرداش میگه فک میکنی نمیفهمم دستشوییمو میشوری!

گفتم عزیز من دست خودم نیست

تو اون روشویی عق میزنم نمیتونم صورتمو بشورم

از بوی دستشویی عق میزنم دست خودم نیس

قبلا خونش میرفتم مجبور بودم بخاطر آرامش خودم تمیز کنم خونشو

الانا واقعاً توانایی ندارم تا جایی که بتونم ی کاری میکنم

کف خونه این‌قدر اشغاله میچسبه ب پام جوراب می‌پوشم اعصابم بهم نریزه

اونوقت میاد هرماه روکش رخت خواب و پتو اینا رو میشوره

سر در نمیارم از این رفتارش

ادعای تمیزی ندارم ولی از نظر اون من وسواسم!

وای منم وقتی یکی خونمون باشه همش با خودم فک میکنم طرف از دستشویی میاد بیرون دستشو میشوره یانه بچه که ...

منم اتفاقا به شوهرم میگم دستتو بیار ببینم بو مایع میده خخخ

والا دعوات میاد وگرنه من چیز خاصی نگفتم خوددرگیری مزمنم خودش چیز خوبیه انگار به سلامت

مودب باش وقتی کامنتی گرفتی که در کمال احترامه،سختته؟یادت ندادن؟درسته دیره ولی سعی کن یاد بگیری.

کامنت بعدیت هرچی باشه نخونده حذف میشه وقت نذار 

برای کاربرهایی که«تـُرک و کـُرد» رو به شیوه صحیحش مینویسن احترام خاصی قائلم، به کوری چشم هرکی نمیتونه ببینه ایــران تا ابد یکپارچه است❤ اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!