2777
2789
عنوان

مادر شوهرم‌اینجا خوابیدع

| مشاهده متن کامل بحث + 3417 بازدید | 118 پست
مودب باش وقتی کامنتی گرفتی که در کمال احترامه،سختته؟یادت ندادن؟درسته دیره ولی سعی کن یاد بگیری. کام ...

آدمای بیفرهنگ و بی ادب کلا مثل شما هستن بیتربیتی و پرخاشگری میکنن بعد بیفرهنگی و بی اصل و نصبی خودشونو به بقیه تعمیم میدن مثال کافر همه را به کیش خود پندارد

تربیت و فرهنگم که میدونم نمیدونی ولی از خانواده میاد که شما نداری متاسفانه انگار درضمن اینجا نمیشه چیزیو حذف کرد به یه روانشناس حاذق مراجعه کنید حتما وضعتون خیلی خرابه درضمن حتما بهشون بگید که یه فرد کثیف هستید که میرید دستشویی دستاتونو نمیشورید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه چکاراییانجام می‌دی

واسه اتو کردن پالتو هم خوبه . من تا حالا شیشه باهاش تمیز نکردم چون خطرناکه بخار داغ هست ممکنه بشکنه واسه شیشه دستمال نانو بگیر اینقد خوبه . مبل و فرش و اینا رو بخار میزنم واسه اون لاستیک در لباسشویی هم خیلی خوبه تمیز میکنه 

نه عزیزم ایشون رسما یه پا شلخته ان شما وسواس نیستین  از قدیم گفتن زن خونه رو میخای تشخیص بدی حم ...

سیینکش اینقدر همیشه اشغال توشه و کبره بسته

میرم به بهانه کمک و ظرف شستن براش برق میندازم

یا ظرفاش وایتکس میزنم دل آدم بکشه تو لیوان چای بخوره

از بس جرم داره رنگ لیوان شامپاینی میشه

بهش میگم شلوغی و کثیفی خونه انرژی منفی میاره واسه اهل منزل

خودتو مریض کردی

اینقدر خودشو درگیر بچه هاش کرده خودشو زندگیشو ول کرده

نمیخواد قبول کنه که باید تغییر بده خودشو

بهش میگم هر شب اجاق گاز دست بکش 

زیاد نشه روهم

میاد هر دو هفته تمیز میکنه

گاااز یک دست سیاه و سوخته روش

بعد میاد نصف روز وقت میزاره گاز و هود تمیز میکنه

برنامه ریزی نمیکنه

سیینکش اینقدر همیشه اشغال توشه و کبره بسته میرم به بهانه کمک و ظرف شستن براش برق میندازم یا ظرفا ...

دقیقا منم بااینجوری آدمی سروکار دارم متاسفانه بهم انگ وسواس بودن می‌زنه .. روی گازش و توی سینکش سوسک ریز مرده هم پیدا میشه ..دمپایی که می‌بره توکوچه جرم می‌گیره میاره میزاره یه مدت تو حموم استفاده می‌کنه تا مثلا تمیز بشه .. سبزی و کاهو و میوه‌ رو نشسته میزاره داخل یخچال بعد ماست و قابلمه‌ی غذا رو هم درباز میزاره اون تو .. میاد خونه‌ی من می‌ره سر یخچال بطری آب و سر می‌کشه .. یبار ته مونده‌ی آش رشته‌شو خالی کرد تو کاسه‌ی آش من .. وای که بخوام بگم تا فردا طول می‌کشه و خیلی دیگه حال‌تون بهم میخوره ... این تاپیک داغ دلمو تازه کرد .. چون زیادم باهاش سروکار دارم ..

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
والا دعوات میاد وگرنه من چیز خاصی نگفتم خوددرگیری مزمنم خودش چیز خوبیه انگار به سلامت

لطفا نظرتون رو با ادبیات صحیح بیان کنید اینجا یه سایت عمومیه

بحث نکنید ولطفا تا\یک رو ترک کنید

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

مودب باش وقتی کامنتی گرفتی که در کمال احترامه،سختته؟یادت ندادن؟درسته دیره ولی سعی کن یاد بگیری. کام ...

حالا بیاین منو بخورینا،گفتم که اسی انقد نصف شبی خودشو اذیت نکنه.بشورید آقا همه آجرای خونه رو آب بکشی ...