2777
2789
عنوان

اسم نی نی رو انتخاب کردم به نظرتون خوبه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 63 پست
اسم سلیقه ای هست گلم خودت باید دوست داشته باشی اتفاقا رستا جز اسامی تو لیست منم بود ولی نهایت شد مهر ...

منم مهرسا رو دوست داشتم اما همسرم با رستا موافق تر بود

همه چی درست میشه شاید امروز نه، ولی در نهایت میشه😊😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درخشانی 😉

😂😂😂 یه نفر به اسم درخشنده میشناسم چون فامیلشون بهم نزدیکه اشتباه کردم یه لحظه♥️

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

من اسم پسرم بعد چن روز از زایمانم انتخاب کردم ب دلم نبود ولی دیر بود دیه چاره ای نبود. اسم خیلی سخت ...

چی گذاشتی 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

من خوشم میاد

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
مبارکه عزیزم  ولی هنوز دو ماه فرصت داری  باز بگرد

آخه همش هرکی منو میبینه میگه ما بالاخره چی صدا کنیم بچه رو چرا اسم انتخاب نمیکنی🥴🥴🥴

پیشاپیش قدم نو رسیده مبارک  اتفاقا رستا اسم قشنگیه زیاد به نظر مردم اهمیت ندین مردم همیشه یه د ...

مرسی عزیزم ، دقیقا منم موافقم

خدایی ۶ سال پیش برسام از کجا ب ذهنت رسید چون الان مده؟

اون موقع ها خیلی دنبال اسم تک و خاص بودم واسه همین خیلی میگشتم ، اما برای دخترم خیلی تک بودنش برام مهم نیست ،بیشتر خوش آوا بودنش و اینکه معنی خوبی داشته باشه مهمه

شما هرررر اسمی انتخاب کنی یه سریا میگن قشنگه یه سریا میگن زشته خودت یه اسم زیبا و بامعنی انتخاب کن ...

معنیش میشه رها و آزاد ، رستگار شده، دختر آزاده......

چی گذاشتی 

آیهان.

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8