2777
2789
عنوان

اسم نی نی رو انتخاب کردم به نظرتون خوبه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اسم پسرم بعد چن روز از زایمانم انتخاب کردم ب دلم نبود ولی دیر بود دیه چاره ای نبود.

اسم خیلی سخت شده😐😐😐بخصوص ایقد اسمای عجیب اومده 

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8
بخاطر سریال عاشقانه  و شخصیت  رستا تو فیلم بدلم نمیشینه ولی اسم قشنگ و خوش آواییه

آره نمیدونم چرا خیلی ها یاد اون فیلم میوفتن، اما واقعیت بعد یه مدت از ذهن ها پاک میشه اسم های تو فیلم ها

همه چی درست میشه شاید امروز نه، ولی در نهایت میشه😊😊
اسم دختر داداشمه وای خدا اونقد این دختر خوشقدم و خوش یمن هست که نگو . انشالله قدمش مبارک باشه ب ...

خدا حفظش کنه

من اسم پسرم بعد چن روز از زایمانم انتخاب کردم ب دلم نبود ولی دیر بود دیه چاره ای نبود. اسم خیلی سخت ...

وای آره ما هم خیلی درگیر اسم بودیم دوست دارم وقتی بزرگ شد بگه ممنونم که این اسم رو برام انتخاب کردی

آره نمیدونم چرا خیلی ها یاد اون فیلم میوفتن، اما واقعیت بعد یه مدت از ذهن ها پاک میشه اسم های تو فیل ...

اسم. خوشگلیه

خیلی ها بخاطر همین فیلم اسم دخترشون رو رستا گذاشتن 😁

همین حوالی اند ؛شمر هایی که ستم می کنند، حسین هایی که قربانی می شوند و مختارهایی که دیر می رسند … !