2777
2789

منم بلد نیستم کلا

دوس هم ندارم

ولی دوس دارم یاد بگیرم😐😐

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیازو با ی قاشق روغن تفت بده تا خامیش گرفته شه  در حدی ک طلایی نشه نرم باشه ربم تفت بده   جو با پوست ک از شب قبل خیس کردی  هویج رنده شده  عصاره مرغ سینه مرغ  رشته سوپ  ب ازای هر نفر ی قاشق بلغور جو یا گندم سیب زمیینی نگینی  بعد دو ساعت ک اینا باهم قل زدن سبزی هم بریز 

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤

جو پرک    یک لیوان

برنج     دوقاشق

عدس.   دو قاشق

رشته فرنگی       یک لیوان 

جعفری.          یک قاشق خشک

گوجه.          یک عدد

پیاز           یک عدد

هویچ       یک عدد بزرگ یا دوتا کوچیک رنده کن

مرغ.         نبود هم اشکال نداره

همرو باهم بریز تو قابلمه عالی میشه

آبلیمو روغن و ادویه و نمک دیگه خودت صلاح میدونی

اللهم عجل لولیک الفرج

سوپ سلیقه ایه

هر کسی یجور درست میکنه

یکی پرک دوس داره یکی جو سالم

یکی برنج ریز یکی رشته

بعضیا بدون گوشت درست میکنن

بعضیا طعم دهنده مرغ و گوشت میریزن😜😜😜

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

ادعای خوشمزگیشو ندارم ولی اطرافیان میگن ک خوشمزه میشه البت من سوپ جو میپزم سوپای دیگ نه

معمولا اگ از جوی درسته استفاده میکنیم ما ولی جدی پرک هم میش پیازو رنده و سرخ میکنم جو رو میریزم اگ جوی درسته باشه باید دو سه ساعتی قل بخوره تا بپزه ولی جو پرک لازم نیس زیاد قل بخوره  بعد هویج و قارچ و ذرت البت اگ دوس داری، مرغ و پای مرغم (گاها) میریزم اینام ک پختن نیم ساعت آخر رب رو تو روغن تفت میدم با آبلیمو نمک و ادویه میریزم تو سوپ پنج دیقه آخر گشنیز خرد شده رو میزنم ک رنگش تغییر نکنه 

(اگ پر لعاب دوس داری جو پرک رو همون اول بریز ک خوب لعاب بندازه اکثرا جو پرک رو آخر سر میریزن چون زود میمزه و باعث میش لعاب نندازه)

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792