اول مرغ رو آبپز کن بعد ریش ریش کن هویچ رنده کن جو رو شب قبل خیس کن بعدش اول جدا بپز بعد از اون سبزی من فقط جعفری میریزم اونم ریز خورد کن یه سیب زمینی کوچولو رو نگینی خورد کن پیازم نگینی من پیاز رو آبپز می کنم سرخش نمی کنم بعد همه ی مواد رو بریز تو قابرمه رب هم تفت بده بد بریز زرشک هم میریزم آخرش هم آبلیمو
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ادعای خوشمزگیشو ندارم ولی اطرافیان میگن ک خوشمزه میشه البت من سوپ جو میپزم سوپای دیگ نه معمولا اگ ا ...
اینم بگم ک من اصلا سیب زمینی و عدس و رشته سوپ نمیریزم سیبزمینی ک شیرین میکنه سوپ رو عدس رنگشو تیره میکنه رشته هم خیلی شلوغ میکنه غذارو😅
دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن زن سعدی با سعدی دعواش شده ***همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان *** ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم*** ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭
دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن زن سعدی با سعدی دعواش شده ***همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان *** ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم*** ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭
😁 این سوپ رو باید به اسم خودت ثبت کنی خوشمزه میشه😋
من عاشق سوپم بخاطر همین تنها غذاییه ک خوشمزه درست میکنم🤣🤣🤣