2777
2789

داماد میاد دست عروس رو میگیره میبره 😐

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما عروسو بعد تالار میبریم خونه مادر پدرش خداحافظی بعدم میره خونه خودش اونجا گوشفند میکشیم و بزن برقص بعدم خدافظی گل پرتاب کنون 😁😂😂

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

ما رسم داریم که برادر عروس میاد جلوی عروس و داماد اجازه نمیده خواهرشا ببرن داماد باید پول بده تا اجازه بده عروسا ببرن بیشتر واسه ی نمک عروسیه و اینکه وقتی میرسن خونشون یه تخم مرغ میدن دست عروس دم درشون بشکنه و پدر داماد گوسفند قربونی میکنه جلوشون 

ما عروسو بعد تالار میبریم خونه مادر پدرش خداحافظی بعدم میره خونه خودش اونجا گوشفند میکشیم و بزن برقص ...

مال ما خونه پدر دور نون و نمک بابا میچرخه بعد میبوسه بعد میره باباش میبره بیرون سوار میکنن 

مال ما خونه پدر دور نون و نمک بابا میچرخه بعد میبوسه بعد میره باباش میبره بیرون سوار میکنن 

اوخ خدااااا😍😍😍😍

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
وای خدا پکیدممممم

خو مگه دروغ میگم 🤣🤣

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
ما رسم داریم که برادر عروس میاد جلوی عروس و داماد اجازه نمیده خواهرشا ببرن داماد باید پول بده تا اجا ...

بیسو یک سالپیش من یه همسایه داشتم با اینکه تا حالا ندیده بودمش شب عروسیم این رسم تخم مرغو برام انجام داد چقد این زن دستش خوب بود هر جا هست خوشبخت و شاد باشه انشالله الان یه لحظه یادم افتاد