2777
2789
اگه باشگاه نمیتونی بری  کلی برنامه ورزش در خانه هست دانلود با اون برنامه ها ورزش کن  بعد ...

یه چی بگم 

تو فامیل میگن دختره مونده ترشیده مث عقب مانده ها شده مامانم حرص میخوره میگه تپل بودی خونه نمیمونی 

آخه الان من دوستم 168 وزنش 70 انقد خوبه ک نگو خوش فرم عالی 

باور کن ممکنه دوستت یا آدمای دیگه هم در حسرت اندام تو باشن

جمله ای زیبا از جرج برنارد شاو که کنایه ایه به صحبت و دعوا کردن با انسان هایی که اونقدر پست هستند که نباید باهاشون بحث یا جدل کرد: هیچ وقت با یک خوک کشتی نگیر، چرا که تو لجن مال میشوی و او لذت می برد! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باور کن ممکنه دوستت یا آدمای دیگه هم در حسرت اندام تو باشن

چی بگم من خیلی ناراحت نبودم همه میگن لاغره مونده خونه حتما مریضی داره 

خیلی هم بد نیستم ولی خب صورتم استخوانی 

یه چی بگم  تو فامیل میگن دختره مونده ترشیده مث عقب مانده ها شده مامانم حرص میخوره میگه تپل بود ...

اشکال از فرهنگ فامیلتونه. چطور تونستن کلمه ترشیده رو به زبون بیارن، اونم خطاب به دختر ۱۷ ساله

جمله ای زیبا از جرج برنارد شاو که کنایه ایه به صحبت و دعوا کردن با انسان هایی که اونقدر پست هستند که نباید باهاشون بحث یا جدل کرد: هیچ وقت با یک خوک کشتی نگیر، چرا که تو لجن مال میشوی و او لذت می برد! 
کسایی که قد و وزن پرسیدن من 176 قدمه 54 وزنم درکم کنین ک ناراحت باشم 

عزيزم ٧ كيلو چاق شي عالي ميشي ولي چاقم نشدي برو باشگاه فرم بدنت و بساز

اكثر مدل و بازيگراي ترك قد و وزنشون همينه ٥٤ با قد ١٧٦ سرچ كن اعتماد به نفس بگير 

چه خوبه هستين🥰بهترينا باشه سهم هممون
اشکال از فرهنگ فامیلتونه. چطور تونستن کلمه ترشیده رو به زبون بیارن، اونم خطاب به دختر ۱۷ ساله

بی‌شعور ترین فامیلن 

ولی خب میدونی تو فامیل هرکی هم سن من بوده الان یا حاملس یا بچه داره

بی‌شعور ترین فامیلن  ولی خب میدونی تو فامیل هرکی هم سن من بوده الان یا حاملس یا بچه داره

کار اونا اشتباهه، همه شون قبل ۴۰ سالگی زانو درد و پوکی استخوان میگیرن. می‌دونم سخته خلاف جو بودن ولی رو اعتماد به نفست کار کن.

کسایی که قد و وزن پرسیدن من 176 قدمه 54 وزنم درکم کنین ک ناراحت باشم 

برو یه رژیم چاقی بگیر از دکتر تغذیه چاق میشی 

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...

درکت میکنم کاملا عزیزم

قدت بلنده و اگر توپر بشی قشنگ تر میشی

من خودم لاغر بودم قدمم بلند بود و روزگار تورو میکشیدم

واقعا خیلی بدجور بود تو فیلما عکسا...

تلاش کردم توپر شدم الان خیلی بهترم

درخواست دوستی بده بهم تا بهت بگم