2777
2789
عنوان

خانم های مذهبی بیاین

133 بازدید | 15 پست

سلام عزیزانم چند دقیقه پیش هم تاپیک زدم جواب ندادید

امروز نشد نماز ظهر و عصر رو اول وقت بخونم

شهرما غروب آفتاب زده ساعت ۱۷:۱۵ یعنی پنج‌وربع

من از ساعت پنج تا پنج و پنج دقیقه نماز ظهر و عصر رو خوندم

یعنی قبوله؟  یا چونک نزدیک غروب بوده باطله؟

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم

بله 

چون غروب نشده 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

قبوله چون افتاب نزده

عزیزم اون طلوع هست ک آفتاب میزنه😁

اشتباه متوجه شدی فکرکنم🙏❤🙏❤🙏❤

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

نه باطل نیست اینجور وقتا تو نیت بگو نماز ظهر به وقت مافی الذمه میخوانم

من فقط گفتم نماز ظهر میخوانم قربت الی الله 

و برا نماز عصز هم گفتم نماز عصر میخوانم قربت الی الله

سلام عزیزم مذهبی نیستم ولی قبول نمازتان فکر کنم چون که تو کتاب دینی بود تا لحظه آخر اوکیه

منم مذهبی نیستم😂

برای همین احکام رو دقیق نمیدونم

حتی مرجع تقلید هم ندارم چونکه کسیو پیدانکردم خوب باشه همشون سیا‌س‌ی بودن💔

قبل از غروب آفتاب بوده دیگه ، چرا فکر میکنی مشکل داشته؟؟؟

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
قبل از غروب آفتاب بوده دیگه ، چرا فکر میکنی مشکل داشته؟؟؟

چونکه خیلی نزدیک ب غروب بود💔