2777
2789

سلام ماه بعد عمل بینی دارم خیلی ضعیف و لاغرم حالا توصیه ای و پیشنهادی چیزی دارین برای این یک ماه و اینکه تو زمستون میخوام عمل کنم؟اخه چند نفری گفتن خودتو تقویت کن چیزی از بدنت کم باشه تو آزمایشات ممکنه بندازن عقب عملتو اصلا دوس ندارم بیوفته عقب ممنون میشم دوستان قرصی چیزی لازم هست بخورم ینی ضعیف نیستم فقط لاغریم درحد دختر جونای الانه😐🥺

اجیل بخور غذاتو خوب بخور میوه و سبزیجات نگران نباش عملت دقیقا تو روز خودش انجام میشه کاش همسرم اجازه بده منم عمل کنم😞

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان من تمام رخم خوبه انگار عملیه ولی نیم رخم ب نظر خودم خوب نیست همسرم میگه عمل کنی بد میشی چیکار کنم اجازه بده؟

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻

من از چندنفر شنیدم بهترین زمان واسه عمل پاییز و زمستونه چون هوا سرده و باید کسیک عمل میکنه جای سرد باشه... عزیزم آمپول تقویتی بزن آمپول قرص آهن بخور هفته ای یکی دوبار آب هویج بخور آجیل بخور خودتو تقویت کن..من خودم لاغرم اما زمان کرونا اوناییک تپل بودن و بقول معروف سرحال بودم تا کرونا گرفتن بیمارستانی شدن ولی من با وجودیک لاغرم بخاطر این چیزاییک گفتم تو بخوری فقط زمانی فهمیدم عه کرونا گرفتم که حس بویایی و چشایی نداستم

من از چندنفر شنیدم بهترین زمان واسه عمل پاییز و زمستونه چون هوا سرده و باید کسیک عمل میکنه جای سرد ب ...

مرسی ازت عزیزم اینا برا پر خون شدن خوبن آجیل که میدونم خوبه اخه خون از دست میدی بعدشم تا یه هفته ای خوراک عادی که نداری 😑😑😑

مطمئنی اخه من شروع کردم قرص آهن قوی خوردن یه سری ویتامین دیگه که تقویت شم خون از دست میدی🙁

ننه بابا زیاد خونریزی نداره من که تازه دوهفته پیش لثه م رو جراحی کردم وخیلی زیاد خونریزی داشتم دیروز هم یه دندون عقل کشیدم دو روز دیگه هم دوباره باید آخرین دندون عقلم رو بکشم چی بگم تو این یه ماه کلی خون از دست دادم

فقط خدا