2777
2789
عنوان

راجب گواهی سلامت سوال دارم خانوما

830 بازدید | 55 پست

خانوما من یه دوستی دارم مهر عقد کرده 

بعد نگو شب عقد حالا به اصرار شوهرش .....دیگه دختر نیست 

حالا الان اومده زانوی غم بغل گرفته بخاطر اینکه مثلا مامانش و مامان داماد گفتن بریم دکتر گواهی بده 

یه جریانی هم که این قبلا نامزد شده ولی خب به دست پزشک قانونی اسم طرف برداشته شده از شناسنامش چون دختر بوده

حالا میگه برم پیش دکتر گواهی سالم بودن میده براش توضیح بدم آبروم نره و حرفی پیش نیاد

دعام کنید کنکورو قبول بشم شیرینیش کمک به بچه های سرطانی مهرانه🌱🌱🌱خدایا تنها پشتیبانم تویی

اول عقد ميكنن بعد گواهي ميخوان😂

اينا كلا خانوادگي برعكس كار ميكنن و ندونم كاري توو خونشونه مثل دوستت و شوهرش

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومه ک نمیده مگر اینکه با شناسنامه و سند ازدواج اونم با همون شوهرش برن دکتر و حرف بزنن گواهی بگیرن. 

یاخم پسره بگه لازم نکرده گواهی بگیرید ننشو کنترل کنه

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

چون با شوهرش رابطه داشته نگرانه ابروش بره ؟! خب شوهرش بوده مگه نامحرم بوده! 

«تماس با زندان برقرار شده ، تماس گیرنده زندانی میباشد» امیدوارم هیچوقت این صدا 👉🏿رو از پشت تلفن نشنوید لطفا برای آزادی همسرم دعام کنید💔/امضای قبلیم رو پاک کردم اما تو تاپیکا راجع بش توضیح دادم ! خدا جونم به خودت قسم من اگه جای تو بودم دلم به حال این بندت میسوختاااا بجنب قربونت برم بجنب💔

اصلا حرامه معاینه😑😑😑

چطور موقع لیزر چون جون در خطر نیست حرامه ببینن اون جارو 

موقع معاینه که تازه سودی هم نداره و تحقیر شدن داره گناه و حرام نیست؟

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

منم اینطوری شدم اما از من نمیخواستم خانواده ‌شوهرم ولی ب اصرار خودم رفتم میدونستم پاره شده ولی واسم نوشت ب تازگی پاره ‌شده ک نتونن چیزی بگن

22 سالمه اما بر خلاف سن کمم خیلی ناراحتی و مشکلات داشتم و تو زندگیم فهمیدم اگه تو هر کاری اول خدارو در نظر بگیریم و اونو یادمون باشه حتی اگه پایان خوبیم نداشته باشه، آرامش خاطر داریم، تویی ک امضامو میخونی از خدا میخوام ب مراد دلت برسی واسه منم دعا کن💜
خوش به غیرت شوهرش که عرضه نداره غلطی که کرده گردن بگیره به مامانش بشه دنبال این چیزا نباش

من گفتم چرا شویت چیزی نمیگه میگه میگه ولی گوش نمیدن و این خودش خیلی نگرانه و این حرفا

دعام کنید کنکورو قبول بشم شیرینیش کمک به بچه های سرطانی مهرانه🌱🌱🌱خدایا تنها پشتیبانم تویی
تنهابره معاینه بگه عقدم گواهی سلامت میخام ب نظرم بدن بامادرشوهرش و...نره 

خب نمیدن وقتی دختر نیست که