2777
2789
عنوان

راجب گواهی سلامت سوال دارم خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 55 پست
ببین عزیزم بایدبره پزشک قانونی-اونجامیگن هایمن کِی ازبین رفته-حتی تعداددفعات -تاریخ اولین نزدیکی روه ...

واااا واقعا اینقدر دقیق تشخیص میشه داد، آخه چجوری مثلا کی باشوهرت چیز داشتی و.... وااای چ چیزا ، آخه ازکجاپزشک قانونی میفمه میگی تاریخشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کنید نمیشه  تروخدا خودتون فک کنید ایا چیزی مهمی مث شناسنامه رو دادگاه تغییر میده؟؟؟

بله میشه 

شما چند بار مگه تجربه داشتی که میگی نمیشه؟؟

دادگاه میفرسته پزشک قانونی اون نامه میده میبرن دوباره دادگاه از دادگاه میرن محضر موقع طلاق برگه میدن واسه ثبت احوال

دعام کنید کنکورو قبول بشم شیرینیش کمک به بچه های سرطانی مهرانه🌱🌱🌱خدایا تنها پشتیبانم تویی
واااا واقعا اینقدر دقیق تشخیص میشه داد، آخه چجوری مثلا کی باشوهرت چیز داشتی و.... وااای چ چیزا ، آخه ...

اسمش روشه پزشک قانونی

اونقددقیق هستن که نگو

اونهاکارشون روخوب بلدن

چطوری ازروی دندون به سن پی میبرن

یاباستان شناس ها -چطوری ازروی یک جسدمتوجه میشن چه سالی فوت شده ؟

بلانسبت البته🙏🌹

سلام بانو،پیج جوراب وجوراب شلواری دارم توروبیکا،خواستی بیالینک روبهت بدم،یاشماره مو میدم بهم پیام بده تاپیج روبدم بهت،آدرس =مشهد ،ارسال به سراسر ایران عزیزم🌹
باور کنید نمیشه  تروخدا خودتون فک کنید ایا چیزی مهمی مث شناسنامه رو دادگاه تغییر میده؟؟؟

بله میشه بابا من از نزدیکانم همینجوری بود جریانش،وقتی دختره چرا باید اسم طرفو پاک نکنن؟!

منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظره  بچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر
بله میشه  شما چند بار مگه تجربه داشتی که میگی نمیشه؟؟ دادگاه میفرسته پزشک قانونی اون نامه مید ...

اره منم میدونم که میشه.بابا از نزدیکانم هست،مطمنم شده

منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظره  بچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر
عزیزم مگه ازدواج فقط بر اساس بکارته؟؟؟

شما جنستو دیگه از موتوری نخر لطفا😐

عزیز ما نمیگیم براساس بکارته قانون میگه وقتی طرف با طرف رابطه نداشته و دختر هست خب دختر شناسنامش سفید نمیشه مگه؟؟خب اینم فرقی نداره که همونه 

تازه اگه تشخیص بدن که اره دختر نیست هم اسم پاک نمیشه هم مهریه تمام کمال تعلق میگیره ولی نه دختر باشه نصفش

دعام کنید کنکورو قبول بشم شیرینیش کمک به بچه های سرطانی مهرانه🌱🌱🌱خدایا تنها پشتیبانم تویی
عزیزم مگه ازدواج فقط بر اساس بکارته؟؟؟

قانون اینو میگه.وقتی طرف دختره چرا باید تو شناسنامش اسم طرف تا ابد بمونه!!