2777
2789
عنوان

راجب گواهی سلامت سوال دارم خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 55 پست

شوهری ک الان نمیتونه پای کاری ک کرده وایسه رو باید گذاشت دم در

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍

این مسئله رو شوهرش باید حل کنه

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ازچی میترسه

میگ دوس ندارم بفهمن 😐

خلاصه میگه برم پیش دکتر و تعریف کنم ایا مثلا میده گواهی سالم بودن

دعام کنید کنکورو قبول بشم شیرینیش کمک به بچه های سرطانی مهرانه🌱🌱🌱خدایا تنها پشتیبانم تویی
من گفتم چرا شویت چیزی نمیگه میگه میگه ولی گوش نمیدن و این خودش خیلی نگرانه و این حرفا

مگه میشه گوش ندن؟!  مگه مرد نیست؟! مگه زنش نیست که اجازه بده برلی خصوصی ترین مسئله زندگیش مادرش تصمیم بگیره 

در کل من میگم اگه بره و... تقصیر شوهرشه که ازخودش مردونگی نشون نداده و فقط یه چیز دیگه رو بلد بوده

زهد ریایی،جهل مقدس...
مگه میشه گوش ندن؟!  مگه مرد نیست؟! مگه زنش نیست که اجازه بده برلی خصوصی ترین مسئله زندگیش مادرش ...

میگه هیچ اون ن دوس ندارم حرف پشتم باشه 

منم حرفای شمارو بهش گفتم

دعام کنید کنکورو قبول بشم شیرینیش کمک به بچه های سرطانی مهرانه🌱🌱🌱خدایا تنها پشتیبانم تویی
شوخرش باید بره توضیح بده دیگه یعنی اینقدپشتش نیس؟

به دکتر یا مامانش اینا 

دکتر دیگه که گواهیو میخواد بده اگه مامانش پایش بشه باید به اونام بگه

خب دکتری هست که این کارو بکنه؟

خب نمیدن وقتی دختر نیست که

خب من وقتی رفتم برا گواهی عقد بودم رابطه نداستم ولی شوهر..انگشتشو ...داخل بهم گف پردت فلان نوعه ولی انگشت خورده خراش داره ..... اما توگواهی نوشت سالمه

میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستید😍۱۸/۶/۱۴۰۱ بی بی چکم بعدازیکسال انتظارمثبت شد 😍خدایاشکرت😍
خب من وقتی رفتم برا گواهی عقد بودم رابطه نداستم ولی شوهر..انگشتشو ...داخل بهم گف پردت فلان نوعه ولی ...

نمیدونم خلاصه بهش میگم که برن امیدوارم اونجور که میخواد پیش بره

باید ی دکتری پیداکنه ک بمونه دلسوزه ودرک وشعورداره که اگ براش توضیح داد دکتره راضی شه

میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستید😍۱۸/۶/۱۴۰۱ بی بی چکم بعدازیکسال انتظارمثبت شد 😍خدایاشکرت😍
باید ی دکتری پیداکنه ک بمونه دلسوزه ودرک وشعورداره که اگ براش توضیح داد دکتره راضی شه

نمیدونم والا چجوری یعنی😂دکترا اشناش نیستن که