2777
2789
عنوان

خانومای متاهل با چی شیو می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ اخ منم چقد دلم میخواد برم لیزر خیلی گشتم دنبال تبصره ای چیزی ولی متاسفانه پیدا نکردم🤣 هعی  ...

پس اگ اینجور باشه دکتر زنانم برامعاینه وسونو داخلی نرو 

والا اینچیزا دیگه فک نکنم درست باشه هاااا 

اخه لیزر دوس دقیقس مگ میخاد چ کنه بعدم امراتور زنه زننن

میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستید😍۱۸/۶/۱۴۰۱ بی بی چکم بعدازیکسال انتظارمثبت شد 😍خدایاشکرت😍
هیچ مشکلی نداره مگه اینکه پیشه ی هم ج نس گرا بری لیزر😐🤭

دقیقا😂😂😂😂

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

عزیزم برای شما که راه های دیگه جواب نمیده اشکالی نداره بری لیزر ولی وقتی رفتی به اون کسی که انجام میده باید بگی هر قسمتی که میخواد انجام بده از اون ناحیه رو باز بذاره بقیه شو یه پارچه سفید چیزی یا خودت ببر یا خودش اگه داشت بندازه ینی مثلا نصف ناحیه تناسلی بیرون باشه نصفه دیگه اش زیر دستمال بعد که به طرف انجام شد جا بجا کنه دستمالو من اینو پرسیدم گفتن اینجوری باشه اشکال نداره

😐 والا من نمیدونستم مشکل شرعی داره لیزر کردم راحت شدم

لیزر چجوریه هزینش چقدره ینی دیگه اصن درنمیاد؟ 

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁

لیزر برا اون ناحیه😁 خیلی خوبههه 

من همیشه بعد شیو جوش میزذم 

ولی بعد لیزر دیگه راحت میشدم

(فاطمه‌ هستم) برای خوشبختی من و علی💍، رونق شغلمون سلامتی خودمون و خانواده هامون یه صلوات میفرستی؟😍 1403/03/03 به آرزوم میرسم چون لیاقتشو دارم🌝🌱🌿 نوکر حضرت زهرام هروقت زندگی بهتون سخت شد بگین یا زهرا تنهاتون نمیزاره ❤️ اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک ❤️ خدایا شکرت🤲 برای هرچیز خوبی که تو زندگی م دارم، خدایاشکرت 🤲 برای سلامتی، برای علی م ، برای خانوادم ، برای همه چی🌻. 
اخ اخ منم چقد دلم میخواد برم لیزر خیلی گشتم دنبال تبصره ای چیزی ولی متاسفانه پیدا نکردم🤣 هعی  ...

من لیزر میرم ولی خب اگ اینقدر معتقدین وکس بگیرین خودتون برا خودتون وکس کنین 

یکی منو قانع کنه دست از خجالت مسخره بردارم برم لیزر 

🍂🌿شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟!..من در این خنده ی پُر غصه،مهارت دارم... شده آیا به کلنجار نشینی،که چه شد؟!..من به این دردِ پُر ابهام، دچارم، هرشب..💔
لیزر چجوریه هزینش چقدره ینی دیگه اصن درنمیاد؟ 

عشقم نود درصد شایدم بیشتر موها بعد هشت جلسه ک ماهی یک بار میری در نمیاد 

من شیش سال پیش رفتم 

الان هر سال میرم ترمیم فقط 

اون زمان کل بدن 198هزار تومن بود 😁

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

خدایی هنوزم هست که کسی به اینجور چیزا اعتقاد داشته باشه!! خانم برو لیزرتو بکن راحت شو. خودت بشین فکر کن عاقل و بالغ. ببین از نظر خودت اگه مشگلی نیست برو انجام بده.. شرعی و این داستانا چیه. پ پیش دکتر نباید بری معاینه. زایمان نباید بکنی و... 

یه زمانی همه میرفتن حموم عمومی... 

دکتر زنان معاینه میکنه و دست میزنه به بدن

واسه زایمان خواهرم بچش نزدیک بود خفه بشه دکتر مرد میره بالا سرش جفتشون نجات میده. اینجوری بود بایدبلا سرشون میومد به خاطر شرع! 

و ووووو... هزار مورد دیگه