2777
2789
ميگن اسماى مذهبى رو عوض نميكنن 

یکم سختتره مراحل البته بازم شانسی کی به پستت بخوره منم عجله ای ندارم میخوام فعلا صداش کنم برا خودش و بقیه جا بیفته فقط تا قبل سن مدرسه عوضش کنم

یکم سختتره مراحل البته بازم شانسی کی به پستت بخوره منم عجله ای ندارم میخوام فعلا صداش کنم برا خودش و ...

اره بنظرم خوب ميكنى باتمام احترامى كه به اين اسم قائلم خب يه كم قديميه مثلا الان خواهرزاده ام ٩سالشه اسمش زهراست به مامانش ميگه تو به من اسم جديد نزاشتى اسم دخترخاله هامو ببين

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بنظرم خوب ميكنى باتمام احترامى كه به اين اسم قائلم خب يه كم قديميه مثلا الان خواهرزاده ام ٩سالشه ...

البته من تو خانواده زیاد مشکلی ندارم فقط از اول بدلم نبود تا الانم بدلم ننشسته وتو اجتماع هم بازخورد خوبی نگرفتم فک میکنم این برخوردا بعدا اعتماد بنفس بچه رو بیاره پایین

اره بنظرم خوب ميكنى باتمام احترامى كه به اين اسم قائلم خب يه كم قديميه مثلا الان خواهرزاده ام ٩سالشه ...

من تازه باید به خانواده خودمم کلی جواب پس بدم بابت تغییرش ولی بچم برام مهم تره 4تا حرف میزنن مجبورن بپذیرن 

من تازه باید به خانواده خودمم کلی جواب پس بدم بابت تغییرش ولی بچم برام مهم تره 4تا حرف میزنن مجبورن ...

انشاللع هرچى خيره

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟
من تازه باید به خانواده خودمم کلی جواب پس بدم بابت تغییرش ولی بچم برام مهم تره 4تا حرف میزنن مجبورن ...

عزیزم شما اسم بچتون رو عوض گردید؟ منم میخوام همین کارو بکنم، تا دوسال زینب صداش میکردید و بعد عوض کردید، بچه دچار دوگانگی نشد؟