blossom_rose مدیر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 1363 عنوان ادمای درونگرا بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 47 پست من رلم به شدت درونگراس خودم میانگراولی ارتباط گرفتن باهاش سخته خیلی کم پیام میده احساشو نمیگه اصلا ولی تو کاراش مشخصه ک دوسم داره خیلی کم ابراز علاقه میکنه سختتونه ک حستونو بگین؟!درونگراها بیاین بگین چ اخلاقایی دارین 😩 1401/09/01 | 10:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtkurd عضویت: 1401/07/12 تعداد پست: 4244 اهاان نزدیک سه هفتس همو میشناسیم و خودم پیش قدم واسه رابطع تو دانشگاه اشنا شدیم یک هفتس رل ز ... خب کلامی دوست نداره چیزی بگه ، بیشتر با عمل راحت تره. اذیتش نکن سعی کن درکش کنی سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍
جانانم۷۶ عضویت: 1401/06/25 تعداد پست: 1377 منم میانگرام و همیشه ب خجالتی بودن نداشتن اعتماد ب نفسو افسرده بودن شناخته میشم :/ ولی اگ تو ... بله منم تو جمعی که خیلی راحت باشم همینطورم. ولی ابراز احساسات صفرم حتی به شوهرم
ho_zahra عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 19870 چجوری باهاش ارتباط بگیرم؟! ارتباط نگرفتنش از دوست نداشتنشه؟ یا ربطی نداره 🥺 از هردو به مرور درست میشه باهاش مهربون باشباهاش صحبت کن بعد یه مدت کم کم فاصله بگیر تابیاد سمتت مامانِ کارِن هاکان نیکان❤