2777
2789
عنوان

ادمای درونگرا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 47 پست
مثلا ما پیام بدیم اذییت میشین؟ شروع کننده باشیم

اگه طرفو دوست داشته باشیم، به هیچچچچ وجه ناراحت نمیشیم اتفاقا خیلیییی هم خوشحال میشیم

سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم درونگرام  تابه یکی وابسته شم شدیدا برونگرا میشم همه درونگرا ها همینن این هنوز باهات ار ...

چجوری باهاش ارتباط بگیرم؟! ارتباط نگرفتنش از دوست نداشتنشه؟ یا ربطی نداره 🥺

منم درونگرام  بعضی وقتا دلم میخواد  برم بشینم مامان بابامو از ته دل بغل کنم  ولی نمی ...

#متقابل

سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍
نه اینطوری فکر نکن. ما درونگراها سخت وارد رابطه میشیم ولی اگه بشیم واقعا طرفو دوست داریم. مطمئن باش ...

حرف زدیم راجبش و گفته سعی میکنه کار کنه روش ولی سختشه فک کنم بخواد شروع کننده باشه

امیدورام دوسم داشته باشه.... 

حرف زدیم راجبش و گفته سعی میکنه کار کنه روش ولی سختشه فک کنم بخواد شروع کننده باشه امیدورام دوسم دا ...

مطمئن باش دوستت داره وگرنه اصلا راجبش حرف نمیزد. تو هم خیلی تحت فشارش نزار.  بزار خودش سعی کنه. ولی توهم خیلی بهش پیام نده. 

مطمئن باش دوستت داره وگرنه اصلا راجبش حرف نمیزد. تو هم خیلی تحت فشارش نزار.  بزار خودش سعی کنه. ...

مثلا از دیروز ساعت 2 ظهر دیگه سین زده هیچیییییییییییی نگفته 😂 الان پیام بدم حالشو بپرسم تحت فشار گذاشتمش؟! 

اگه طرفو دوست داشته باشیم، به هیچچچچ وجه ناراحت نمیشیم اتفاقا خیلیییی هم خوشحال میشیم

همین سواله ک حالا اون واقعا دوسم داره ک بخوام پیام بدم یا ن 

درونگراها ممکنه واسه تنهاییشون وارد رابطع بشن؟! یا الکی ابراز علاقه کنن ب کسی

مثلا از دیروز ساعت 2 ظهر دیگه سین زده هیچیییییییییییی نگفته 😂 الان پیام بدم حالشو بپرسم تحت فشار گذ ...

نه تحت فشار نمیزاریش ولی براش عادی میکنی که تو همیشه شروع کننده ای . دندون رو جیگر بزار ببین اون کی پیام میده

منم درونگرام  بعضی وقتا دلم میخواد  برم بشینم مامان بابامو از ته دل بغل کنم  ولی نمی ...

منم میانگرام 

و همیشه ب خجالتی بودن نداشتن اعتماد ب نفسو افسرده بودن شناخته میشم :/ ولی اگ تو ی جمعی باشم ک راحت باشم باهاشوت ی دختر شادو پر انرژیم

همین سواله ک حالا اون واقعا دوسم داره ک بخوام پیام بدم یا ن  درونگراها ممکنه واسه تنهاییشون وا ...

درونگراها اصولا تنهایی رو ترجیح میدن. یعنی فقط واسه سرگرمی نمیرن باکسی که اگه اینطورم باشه فوقش یک الی دو روز با طرف چت کنن بعدش خسته میشن و همه چیو تموم میکنن. 

درونگراها اصولا تنهایی رو ترجیح میدن. یعنی فقط واسه سرگرمی نمیرن باکسی که اگه اینطورم باشه فوقش یک ا ...

اهاان 

نزدیک سه هفتس همو میشناسیم و خودم پیش قدم واسه رابطع تو دانشگاه اشنا شدیم

یک هفتس رل زدیم و تولدم بود سعی کرد خوشحالم کنه چون میگن درونگراها بیشتر با رفتار عمل نشون میدن تا گفتاری

ولی خب دیگه یک روز میگذره ن پیامی ن هیچی :/