2777
2789
عنوان

ادمای درونگرا بیاین

533 بازدید | 47 پست

من رلم به شدت درونگراس 

خودم میانگرا

ولی ارتباط گرفتن باهاش سخته

خیلی کم پیام میده 

احساشو نمیگه اصلا ولی تو کاراش مشخصه ک دوسم داره خیلی کم ابراز علاقه میکنه سختتونه ک حستونو بگین؟!

درونگراها بیاین بگین چ اخلاقایی دارین 😩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من درونگرا هستم کمی اما خیلی بیان احساسات واسم راحته

همسرم فکر میکنم برونگرا باشه اما اصبل ابراز احساسات نمیکنه اینکه فکر نکنم به برونگرا یا درونگرا بودن ربطی داشته باشه

من بشدت  درونگرام شوهرم برونگرا     پیام دادن تلفنی حرف زن شروع کردن بحث همه اینا ما ...

مثلا ی هفتس ک رل زدیم خیلی تلاش کرد سوپرایزم کنه واسه تولدم کلی تلاش کرد 

واااای ولی اصلا پیام نمیدههههههههه احساشو نمیگههه اذییت میشم من😩

من یه آدم به شددددت درونگرام. همه از بیرون میگن مغروری ولی واقعااااا این طور نیستم. اره سختمه حسمو بروز بدم. حتی جونم به جون یکی وصل باشه اول من پیام نمیدم ولی شده یک هفته چشم به راه باشم اون پیام بده. دلیلمم اینه حس میکنم اگه پیام بدم مزاحم میشم یا فکر میکنه اویزونم و.... . سر همین چیزا اونی که دوست داشتمو از دست دادم چون فکر میکرد من دوسش ندارم💔

سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍
مثلا ی هفتس ک رل زدیم خیلی تلاش کرد سوپرایزم کنه واسه تولدم کلی تلاش کرد  واااای ولی اصلا پیام ...

حق داری شما

تضادها ازاردهنده است

مخصوصا که ما زنها گوشی هستیم باید بشنویم

ولی واقعا از سردی و بیخیالی و اینا نیست سختمونه یا کلا فراموش می کنیم باید بگیم  

من یه آدم به شددددت درونگرام. همه از بیرون میگن مغروری ولی واقعااااا این طور نیستم. اره سختمه حسمو ب ...

اونم دقیقا همینجوریه 

تا پیام ندم نمیده منم حس میکنم دوستم نداره ولی منم غرورم نمیزاره هردفعه برم سمتش حس میکنم دوس نداره چت کنم باهاش چون درونگراس

منم دروان گرام

تو ذهن و روحم‌یه چارچوب امن دارم که ازش خارج نمیشم

کم حرفم  وارد جمع غریبی شم اصلا حرف نمیرنم و‌محیطش حالمو بد میکنه

احساساتم هر نوع احساسی باشه بروز نمیدم

کلا ما درون گراها به خودموم ظلم میکنیم

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
حق داری شما تضادها ازاردهنده است مخصوصا که ما زنها گوشی هستیم باید بشنویم ولی واقعا از سردی و بیخ ...

اره 

واقعاذپیام ندادنش از دوست داشتنش نیست؟! سختتونه شروع کننده باشین؟! 

من یه آدم به شددددت درونگرام. همه از بیرون میگن مغروری ولی واقعااااا این طور نیستم. اره سختمه حسمو ب ...

منو رفیقم دوتامون درونگراییم 😔

زندگی را ... گر توانستی به کام یکنفر شیرین‌کنی،یاتوانستی زمین تشنه‌ای را سرخوش از باران کنی ...گر توانستی تو یک مرغ گرفتار از قفس بیرون کنی ...یا توانستی که دیوار اسارت از بنا ویران کنی ..گر توانستی به خوان رنگی‌ ات یک رهگذر مهمان کنی ...یا توانستی بدون حاجتی هم، ذکر آن یزدان کنی ...گر توانستی لباس بی ریای عاشقی، بر تن کنی ...میتوانی آن زمان فریاد انسان بودنت را بر سر هر کوی و هر برزن زنی...