2777
2789

جریانش تو تاپیک قبلم هست خونوادم اومدن دنبالم بابام زنگ زد خونوادش اومدن.خونوادش کلی نصیحت کردن مارو.گفتم من هر طور شده میرم خسته شدم دیگه.پدرشوهرم گفت یکم باید بیشترصبر کنی شوهرت جوونه خامه.خلاصه خونمون غذا خوردن بلند شدن رفتن.بعدش یهو زرتی عمومینا مهمون اومدن خونمون.جلوشون اصلا به روی خودمون می‌آوردیم دعوا کردیم.شبو موندن خونمون.صبح زود رفتن.منم بهش پیام دادم بچه رو ببرم یا بمونه؟اسکرین پیامارو هم میذارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کو

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
سر چی؟

تو تاپیک قبلیش هس انگار شوهرش گفته همه چیو بفروشیم زمین بسازیم

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡

دوستان سر این با شوهرش دعواش شده که شوهرش میگه باید دارو ندارمونو بفروشیم با بابام اینا زمین بسازیم. اینم میگه تا الان من کوتاه اومدم این بار تو کوتاه بیا . اونم گفته همینه ک هست، خوش اومدی

سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍