2777
2789
عنوان

مادرشثهر پولدار اما خسیس

315 بازدید | 35 پست

بچه ها هدفم از از این تاپیک راهنمایی شماست خواهشا بخونید: مرسی🌹🌸💙

شوهر من همیشه برای خونوادش همه کاری کرده از صبح تا نصف شب خداشاهده که براشون کار میکرده .اما حالا که میخوایم مستقل بشیم با یدونه بچه مادرشوهرم به هر دری زده که نریم همیشه هم من کارای خونشو میکنم خودش دست به سیاه و سفید نمیزنه نهایت یه آشپزی بخور نمیری برای ما میکنه بقیه روز اگه گشنش باشه خوراکی جا داده تو اتاقش میره داخل اتاقش میخوره

یه جارو هم سه ماه یه بار میزنه . خودشون حالا خانواده کم جمعیتی نیستن روزی ده دفعه فقط ظرف جمع میشه بچه منم ۵ ماهشه با بچه کوچیک اون همه کار میکنم هیچ کمکی هم ندارم ما خیلی مظلومیم.اما حالا چون شوهرم خونه نداره حتی با اون ۵۰۰ ملیارد سرمایه ای که دارن حاضر نیستن برای پسرشون خونه بخرن

اما حالا گفتن بهمون که یه خونه داخل یه شهر دیگه هست ما بریم اونجا و از ما میخوان ۲۰۰ ملیون پول اجاره بگیرن و بهمون گفتن همون اول باید کل ۲۰۰ میلیونو بدیم .پیش پول هم قبول نکردن ماهانه هم قبول نکردن بریزیم به حسابشون یکجا از ما پولو خواستن🍃 حتی گفتن کالا هم دو تا فرش میگیرن فقط:/

شوهرمم کارگره بنظر شما باید چه کار کنیم با یدونه بچه؟:/ الانم قطع رابطه ایم بخاطر ادعاهای زیادشون.خیلی خودخواهن🔫😒 کسی راهکاری نداره بده ؟:/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا هیچ کدوم حرفات با هم مطابقت نداشت 

چه سرمایه ی پانصد میلیاردی دارن ؟؟که شوهرت هم کارگره؟پنج میلیارد یا پانصد میلیارد ؟؟؟؟؟؟

پانصد میلیارد تو نوشتن آسونه ها ؟؟؟

دویست ملیون هم میخواین کرایه بدین؟؟

خب برین جای دیگه 

چرا باورنکردم

۵۰۰ میلیارد سرمایه دارن بعد بچه شون لنگ پوله؟

اره کمتر از ۲۰۰ ملیارد نیست سرمایشون☹️

به هر کی میگیم تعجب میکنه 

البته فامیلاشون میدونن اینارو میشناسن اما غریبه ها باور نمیکنن

اگه این پول رو دارین چرا برین خونه مادرشوهر اجاره کنید هر جا برین میتونین رهن کنید 

بعدم دویست مایون بعد اتمام اجاره بگیرین

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه
چرا هیچ کدوم حرفات با هم مطابقت نداشت  چه سرمایه ی پانصد میلیاردی دارن ؟؟که شوهرت هم کارگره ...

ببین سرمایشون کمتر از ۲۰۰ ملیارد نیست

حالا بحث سرمایه نیست

خب خسیسن دیگه آدم خسیس ندیدی تا حالا؟

چرا هیچ کدوم حرفات با هم مطابقت نداشت  چه سرمایه ی پانصد میلیاردی دارن ؟؟که شوهرت هم کارگره ...

نمیدونم چرا باور نکردی شاید دور از باوره برات اما غیر ممکن هم نیست وجود دارن همچین آدمایی🙁امیدوارم نصیبت نشه

چند تا بچه هستن برای اونا هم کاری نمیکنن 

الان شما خونه مادرشوهرنباید باشی باید تو‌ یه خونه لوکس باشی

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه
اشتباه میکنی ادمی ک پونصد میلیارررررررد داشته باشه اینقد بدبخت زندگی نمیکنه

ما الان داخل یکدوم از هتلاشون فقط داریم زندگی میکنیم خودشونم پیش ما زندگی میکنن

چند تا بچه هستن برای اونا هم کاری نمیکنن  الان شما خونه مادرشوهرنباید باشی باید تو‌ یه خونه لو ...

هوف اصلا کسی حتی حرفمو باور هم نمیکنه جالبه😂😂😂😂😂 نمیدونم بخندم یا گریه کنم خدایا

حالا هیچکس راهنمایی هم نمیکنه همه فقط میخوان باور کنن

500 میلیارد و 200 میلیارد خیلی پوله ها......  .............مطمئنی انقدر پول دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......