بچه ها هدفم از از این تاپیک راهنمایی شماست خواهشا بخونید: مرسی🌹🌸💙
شوهر من همیشه برای خونوادش همه کاری کرده از صبح تا نصف شب خداشاهده که براشون کار میکرده .اما حالا که میخوایم مستقل بشیم با یدونه بچه مادرشوهرم به هر دری زده که نریم همیشه هم من کارای خونشو میکنم خودش دست به سیاه و سفید نمیزنه نهایت یه آشپزی بخور نمیری برای ما میکنه بقیه روز اگه گشنش باشه خوراکی جا داده تو اتاقش میره داخل اتاقش میخوره
یه جارو هم سه ماه یه بار میزنه . خودشون حالا خانواده کم جمعیتی نیستن روزی ده دفعه فقط ظرف جمع میشه بچه منم ۵ ماهشه با بچه کوچیک اون همه کار میکنم هیچ کمکی هم ندارم ما خیلی مظلومیم.اما حالا چون شوهرم خونه نداره حتی با اون ۵۰۰ ملیارد سرمایه ای که دارن حاضر نیستن برای پسرشون خونه بخرن
اما حالا گفتن بهمون که یه خونه داخل یه شهر دیگه هست ما بریم اونجا و از ما میخوان ۲۰۰ ملیون پول اجاره بگیرن و بهمون گفتن همون اول باید کل ۲۰۰ میلیونو بدیم .پیش پول هم قبول نکردن ماهانه هم قبول نکردن بریزیم به حسابشون یکجا از ما پولو خواستن🍃 حتی گفتن کالا هم دو تا فرش میگیرن فقط:/
شوهرمم کارگره بنظر شما باید چه کار کنیم با یدونه بچه؟:/ الانم قطع رابطه ایم بخاطر ادعاهای زیادشون.خیلی خودخواهن🔫😒 کسی راهکاری نداره بده ؟:/