2777
2789
عنوان

مادرشثهر پولدار اما خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 35 پست
هوف اصلا کسی حتی حرفمو باور هم نمیکنه جالبه😂😂😂😂😂 نمیدونم بخندم یا گریه کنم خدایا حالا هیچکس را ...

برام جالب شد بیشتر تعریف کن از زندگیشون زندگیتون

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه
نمیدونم چرا باور نکردی شاید دور از باوره برات اما غیر ممکن هم نیست وجود دارن همچین آدمایی🙁امیدوارم ...

نه والا آدم خسیس تا دلت بخواد اطرافم دارم 

ولی تا به حال آدمی که پانصد میلیارد سرمایه داشته باشه و در این حد خسیس باشه نه والا ندیدم !!!

پانصد میلیاردی رو فقط تو آقا زاده ها و فیلم ها دیدم که همه خونه ها و ماشین های لوکس و زندگی مرفع دارن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هوف اصلا کسی حتی حرفمو باور هم نمیکنه جالبه😂😂😂😂😂 نمیدونم بخندم یا گریه کنم خدایا حالا هیچکس را ...

راهنمایی نداره خواهرم

دیگه امیدت ب اینده باشه😐😐😐

همسرت سعی کنه روشی ک پدر مادرش پولدار شدن رو دنبال کنه انشالا ک خدا میرسونه

فکر کنم یه خونه یا زمینی یا مغازه ای چیزی دارن استارتر فکر می‌کنه دویست میلیارد قیمتشع

اره عزیزم دم هم دارم گوشامم مخملیه عزیزم مدرک تحصیلیم لیسانس حقوقه کودن نیستم که🙁پدرشوهرم تاجره چند تا هتل و یه عالمه ملک توی شهرای مختلف و بالاشهر تهران داره و همه رو هم داده اجاره

شرکت هم داره

اره عزیزم دم هم دارم گوشامم مخملیه عزیزم مدرک تحصیلیم لیسانس حقوقه کودن نیستم که🙁پدرشوهرم تاجره چند ...

شوهرت پیش باباش کار میکنه ؟

راهنمایی نداره خواهرم دیگه امیدت ب اینده باشه😐😐😐 همسرت سعی کنه روشی ک پدر مادرش پولدار شدن رو د ...

دارم میگم حتی پدرشوهرم به هیچ جاش نیست بچه هاش توی چه وضعیتی هستن دو تا بچه بیشتر نداره شوهرم تک پسره

حتی واسه سربازی پسرش هیچ اقدامی نکرده اصلا سعی نکرده سربازی پسرشو پیگیری کنه که پسرش راحت تر سربازی بره یا معاف بشه با اینکه کلی آشنا توی دادگاه داره

من یه راهنمایی میکنم شما برین تو اون خونه ساکن بشین ولی اجاره ندید 

خب اینطوری که نسبت به ما بی اعتماد میشن و دیگه چیزیو دست ما نمیدن

اعتمادشونو خراب میکنیم

آخه اجاره نامه هم نوشتیم باید پولو بدیم اینا که انقد خسیسن فکر میکنی از پولشون میگذرن؟

خب اینطوری که نسبت به ما بی اعتماد میشن و دیگه چیزیو دست ما نمیدن اعتمادشونو خراب میکنیم آخه اجاره ...

الانم هیچی بهتون ندادن 

ولی اونطوری یه خونه کندین ازشون

شما با مادرشوهرت تو یه خونه ای یا واحدهای جدا

نه یه جا زندگی میکنم🙁منم والا دور اطرافم آدمای این حد خسیس ندیده بودم ولی خب چاره چیه باید تحمل کرد توقعی ندارم اما حداقل بچم چه گناهی کرده اتفاقی بچه دارم شدم اینم آینده میخواد نمیتونم تحمل کنم توی سختی زندگی کنه

اونا انگار وجود ندارن چه میشه کرد