2777
2789

من امشب بعد مدتها دلم میخاست یه سری سوره قران بخونم و نماز بخونم بعدش باید میخابیدم به خونوادمم گفتم صدام نکنید کار دارم داشتم با خدا حرف میزدم که یهو یه اتفاقی پیش اورد که همهه منو صدام کنن از اتاق دربیام😔نتونم دعامو کامل کنم خدا نمیخاد باهام ارتباط داشته باشه 😔یه امیدم خدا بود اونم رفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم إن شاء اللّٰه حالت خوب میشه 

ولی مگه میشه خدا دوست نداشته باشه آفریده اش به سمتش بره ؟؟

یه مادر یا پدر آیا میتونن دوریه فرزندشون رو تحمل کنن ؟؟ 

قطعاً نمیتونن 

عشق خدا نسبت به آفریده هاش از هر عشقی بالاتره 

مطمئن باش هر چیزی اتفاق می‌افته خیر و صلاحه 

توکلت به خدا باشه و هیچ وقت از خدا دور نشو 🥺دلتنگی سخته 🥺

❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩‍❤️‍👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداً‌خیلیا‌‌دَم‌از‌‌تنهایی‌میزنن‌‌..مثل‌اینکہ‌آیہ..«یا‌رفیق‌من‌لا‌رفیق‌لہ...»رو‌فراموش‌کردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگوید‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍

استغفرالله این چ حرفیه دختر خدا همیشه واس حرف زدن باهاش برات وقت داره اون تنها کسیه ک تو هر شرایطی کنارته صدات و میشنوه و جوابت و میده باهاش حرف بزن من خودم میخوام با خدا حرف بزنم مینویسم و اون برگه رو میزارم بین قران ته دلم روشنه ک خدا صدام و میشنوه با تمام گناه کار بودنم با ناشکر بودنم با رو سیاهی از بابت اینکه فقط وقت نیازم باهاش حرف میزنم اما میدونم ک جوابم و میده

اَلا بِذِکرِالله تَطمَئِنِ القلوب                                یا کاشِفِ الکَرب عَن وَجهِ الحُسَین اِکشِف کَربی بِه حَق اَخیکَ الحُسَین(ای برطرف کننده غم و اندوه از صورت حسین غم و اندوهم را برطرف کن ب حق برادرت حسین)امین دوست عزیزی ک داری این متن و میخونی امیدوارم اینقدر دلت شاد باشه ک صدای خنده و شادیت گوش فلک و کر کنه💚                        همسرم و پسرم شما لطف و محبت خدا ب من بودین🥺
عزیزم براتون صلوات و حمد خوندم  

بسیار سپاسگزارم مهربون 😍💗😘

❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩‍❤️‍👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداً‌خیلیا‌‌دَم‌از‌‌تنهایی‌میزنن‌‌..مثل‌اینکہ‌آیہ..«یا‌رفیق‌من‌لا‌رفیق‌لہ...»رو‌فراموش‌کردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگوید‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍