2777
2789
الان ایجا خیلی احساس امنیت میکنی من بچم ۱۰ سالشه تا سر کوچه تنهایی نمیفرستمش 

چرا اونوقت ؟؟؟ 

من و همسرم معمولا اهل شب بیرن رفتن هستیم یعنی ۱۲ شب به بعد با هم بیرون میریم و یه هوایی عوض میکنیم بنده در اون ساعت خیلی از خانمهارو میبینم که بدون همسر بیرون تردد میکنن و به قول خودشون دنبال عشق و حال هستن اگه امنیت نیست اون خانم نمیترسه بیرون بیاد ؟؟؟ 

امنیت در این روزهای اخیر هست که دچار اختلال شده اونم خدا باعث و بانیان رو مجازات کنه که چادر و روسری از سر زن مردم میکشن ، نارنجک به طرف طفل معصوم پرتاب میکنن به جرم چادری بودن مادرش . در شاهچراغ حمام خون راه می‌اندازند.  اگه این داعشی های وطنی نبودن امنیت داشتیم که به لطف آغوش رایگان شاهد ناامنی هم شدیم. 

بنده دیگه هیچ بحثی ندارم دوستان اگه باعث رنجیده خاطر شدن شدم حلال بفرمایید قصدم فقط تلنگر بود و بس. 

اللهم عجل لولیک الفرج( لطفا برا ظهور آقامون صاحب الزمان یه صلوات بفرستید)
اطراف من چه دانشجو چه دارای شغل حتی طرف خیاطی بلد بود رفت کلی پیشرفت کرد ....هیچ کدوم برگشت ب عقب ند ...

خیاطی دانش و تخصص نیست به نظر شما ؟ 

منظور بنده رو بد برداشت کردین 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی برام جالبه امثال شما حتی بلد نیستید ادب رو در بحث رعایت کنید اونوقت... امثال شما  فرمایش ...

شما اول دوكلاس نهضت سواد آموزي بريد كه سياسي رو سياصي ننويسيد بعد اظهار فضل كنيد، براتون بهتره، ديدتون هم نسبت به مسائل بازتر ميشه

درضمن حوصله جر و بحث ندارم، چون بي فايدست، ديگه ريپلاي نزنيد

مرسي

شما اول دوكلاس نهضت سواد آموزي بريد كه سياسي رو سياصي ننويسيد بعد اظهار فضل كنيد، براتون بهتره، ديدت ...

شما که متأسفانه اینقدر شعور ندارید بفهمید هنگام تایپ امکان داره اشتباهی صورت بگیره من چه بحثی میتونم باهاتون داشته باشم آخه . 

البته دوستانتون هم مثل شما از همین سطح شعور برخوردارند .

اللهم عجل لولیک الفرج( لطفا برا ظهور آقامون صاحب الزمان یه صلوات بفرستید)