2777
2789
عنوان

این حرف حقیقت داره بنظرتون؟

221 بازدید | 14 پست

واقعا ادم از هر چیزی که بترسه سرش میاد؟؟ این حقیقت داره؟؟؟؟ تا حالا بهش رسیدین؟

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاره هست

چرا؟ چون انرژی منفی به اطرافت وارد میکنی هی میگی نکنه اتفاق بیوفته برام نکنه اینجور بشه نکنه اونجور بشه

از دید منفی هیچ وقت به قضیه نگاه نکن دید مثبتشو ببین

انرژی مثبت انتشار بده

پریدن از قفس که بال و پر نمی خواهد! عشق است بال پریدن ، همان که من دارممم🌈🤍

من هم به دنیا دارمکافات اعتقاد دارم،هم به هرچی فکر کنی همون میشه،هم از هرچی بترسی سرت میاد 

با تمااااام وجود همه رو تجربه کردم پس سعی میکنم خیلی مراقب اعمال و رفتار و افکارم باشم

والا تلقین که خیلی بده، اما در کل انسان اگر تو زندگی اوکی باشه بلایی سرش نمیاد

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

ارهه خودم همش میترسیدم منو دخترم ازهم جدا بشیم انقد اینو حس میکردم که بعضی وقتا تو بغلم خواب که بود گریه میکردم تا اینکه سیزده روز ازش جدا شدم اون حسه هم رف🥺

وزن۶۵هدف ۵۰💪دیدی تو اوج نا امیدی اونقدری که گریه کردی حس میکنی داری میمری به بن بست رسیدی؟اون لحظه یهو یه شادی میاد تو زندگیت که از ذوقش بخندی میگن اون شادی خدائه🥺 ...راسته که یک حس ششم خیلی قوی هستم اما برای هیچ کس دیگه نه حس ونه حتی فاااال میگیرم چون تاپیکمو تعطیل کردین ومن داشتم واژه واژه میگشتم جواب بدم  تقصیر خودمه....خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند،😏😠
عاره هست چرا؟ چون انرژی منفی به اطرافت وارد میکنی هی میگی نکنه اتفاق بیوفته برام نکنه اینجور بشه نک ...

ممنونم اره سعی میکنم مثبت باشم

برای من کاملا برعکس بوده یعنی از هرچی که ترسیدم و نگرانش بودم هیچ وقت دچارش نشدم فهمیدم ناراحتی و غصه ام الکی بوده

در امتداد کوچه‌ پس کوچه های زندگی نوای اُمیدی است که مرا میخواند . .🌱🕊

الان یادم اومد منم خودم چندسال پیش همش میترسیدم آبروم بره

و آبرومم رفت 

یا میترسیدم توی پرسش کلاسی درسم یادم بره و  واقعا هر چی خونده بودم یادم رفت و آبرومم رفت