2777
2789
عنوان

بچم نمیگه جیش دارم😥مامانا کمک

700 بازدید | 14 پست

دخترم ۲ سال و ۴ ماهشه هروقت پی پی داره میگه 

ولی جیشو اصلا نمیگه

دیروز یبار گف اما بعدش ب هر ترفندی که شده با نقاشی تو دسشویی صندلی مخصوص و کلی داستان و ...

نمیگه

اصلا گفتنش الان برام مهم نیس

حتی میبرمش دسشویی جیش نمیکنه،میارمش بیرون میزنه🥺

گروه بنفش💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوشکش باز کن کامل یکی دوبار جیش میکنه تو شلوارش کم کم میگه خودتم باید هر بیست دقیقه ببریش دسشویی و ا ...

انجام دادم اما نمیدونم چرا واسه جیش مقاومت میکنه

حتی یوقتا اتفاقی جیش کنه تو دسشویی ،خودش شوکه میشه🙁

گروه بنفش💜

وای دوستان به منم کمک کنید دختر منم دقیقا ۲ سالو و ۴ ماهشه. بعد خیلی عاقله همه چیزم میفهمه بخدا . جیش تو دسشویی هم بلده ولی تنبلی میکنه حالا خداروشکر یکم بهتر شده ولی بازم  پیش میاد که بیرون از دسشویی...... منم عصبی میشم دعواش میکنم .  راهنمایی کنید دوستان طبیعیه ؟  

از دست این بچه ها پسر من دو سال دو ماهشه پی پی شو نمیگه تو پوشک پی پی میکنه اما جیششو قشنگ میگه به منم بگید چیکار کنم؟؟

💚فقط حیدر امیرالمومنین(ع)است💚تابوده علی(ع)بوده وتا هست علی(ع)هست💚بر دشمنانت لعنت یا علی(ع)💚تا عمر دارم مدیون آقا ابالفضلم(ع)

انجام دادم اما نمیدونم چرا واسه جیش مقاومت میکنه حتی یوقتا اتفاقی جیش کنه تو دسشویی ،خودش شوکه میشه ...

اینجور وقتا که تو دسشویی ادرار میکنه تشویقش کن بهش یه جایزه بده شکلاتی چیزی

از دست این بچه ها پسر من دو سال دو ماهشه پی پی شو نمیگه تو پوشک پی پی میکنه اما جیششو قشنگ میگه به م ...

چجوری جیشو گفته؟

من واس پی پی دخترم قصه گفتم ک پی پی و بنداز بره خونشون بخوابه و ازین چیزا

جیش سخت تره بنظرم

گروه بنفش💜
انجام دادم اما نمیدونم چرا واسه جیش مقاومت میکنه حتی یوقتا اتفاقی جیش کنه تو دسشویی ،خودش شوکه میشه ...

من وقتی جیش میکرد براش دست میزدم،،باباشم تشویقش میکرد،، میگفتم جیش کن بهت شکلات بدم اونم قشنگ انجام می‌داد   

حالا شما هم امتحان کن 

💚فقط حیدر امیرالمومنین(ع)است💚تابوده علی(ع)بوده وتا هست علی(ع)هست💚بر دشمنانت لعنت یا علی(ع)💚تا عمر دارم مدیون آقا ابالفضلم(ع)

وای دوستان به منم کمک کنید دختر منم دقیقا ۲ سالو و ۴ ماهشه. بعد خیلی عاقله همه چیزم میفهمه بخدا . جی ...

بله کاملا عادیه بالاخره دو سال بی اختیار جیش میکردن ادم بزرگم خودشو به سختی کنترل میکنه  بارها پیش میاد جیش کنه توی خونه حساس نباشید گاهی بی اختیار میشن گاهی یادشون میره مای بی بی ندارن... 

خدایا مواظب 

همین کارایی گه گفتم دیگه فرشارو جمع کردم کلا پوشک دخترمو باز کردم هر یه ربع می‌بردم دسشویی تشویق وجایزه خودمم جلوش اینکارو انجام دادم تا یاد بگیره دو سه بار تو شلوارش جیش کرد که خب خودش می‌ترسید شلوارش خیس میشد