پوشکش باز کن کامل یکی دوبار جیش میکنه تو شلوارش کم کم میگه خودتم باید هر بیست دقیقه ببریش دسشویی و اینکه به نظرم یه بار جلوش اینکارو انجام بده یاد میگیره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وای دوستان به منم کمک کنید دختر منم دقیقا ۲ سالو و ۴ ماهشه. بعد خیلی عاقله همه چیزم میفهمه بخدا . جیش تو دسشویی هم بلده ولی تنبلی میکنه حالا خداروشکر یکم بهتر شده ولی بازم پیش میاد که بیرون از دسشویی...... منم عصبی میشم دعواش میکنم . راهنمایی کنید دوستان طبیعیه ؟
وای دوستان به منم کمک کنید دختر منم دقیقا ۲ سالو و ۴ ماهشه. بعد خیلی عاقله همه چیزم میفهمه بخدا . جی ...
بله کاملا عادیه بالاخره دو سال بی اختیار جیش میکردن ادم بزرگم خودشو به سختی کنترل میکنه بارها پیش میاد جیش کنه توی خونه حساس نباشید گاهی بی اختیار میشن گاهی یادشون میره مای بی بی ندارن...
همین کارایی گه گفتم دیگه فرشارو جمع کردم کلا پوشک دخترمو باز کردم هر یه ربع میبردم دسشویی تشویق وجایزه خودمم جلوش اینکارو انجام دادم تا یاد بگیره دو سه بار تو شلوارش جیش کرد که خب خودش میترسید شلوارش خیس میشد