2777
2789
عنوان

اقایون

120 بازدید | 20 پست

سلام

نمیدونم درسته یانه، ولی خدایی هرچی نگامیکنم دلم میخاس ی نینی سایتو میزاشتن واس خودمون میموند

اقایون نمیومدن ینی. یا حداقل ی قابلیتی بود ک وقتی میخای تاپیک بزنی، ی گزینه داش ک تاپیکو برا کاربرای آقا نشون نده. یا مثلا برا کامنتت میتونستی ی همچین اپشنی داشته باشی. ک همه نبینن

باوا شاید ادم یچی بخاد بگه جلو اقایون راحت نباشه ب هردلیلی:| یا چمیدونم، ی بحثی داشته باشه ک بخاد فقد خانما شرکت کنن

نظرتون؟ 

تازه ی سایتم دیدم هس ب اسم ددی سایت، برا اقایونه. البته دقیق نمیدونم چجوریه، ولی فکنم همین حالت تبادل نظر و اینا باشه. نمیشه برن همونجا؟

نظرتون‌چیه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هعییییی خدا

این معده ماعم حالش خوب نشد 

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم   
انشالله خوب بشه🙄😌

خدا از دهنت بشنوه حالم بده   

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم   
میشه لطفا نینی یار رو تگ کنین شاید با درخواست کاربرا، یا کلا حذف شن یا یسری اپشن اضافه بشه ک ا ...

خب چجوری موقع ثبت نام تشخیص بدن طرف واقعا مرده یا زن?  حضوری ثبت نام کنن ?

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉
خب چجوری موقع ثبت نام تشخیص بدن طرف واقعا مرده یا زن?  حضوری ثبت نام کنن ?

خب اینکه پشت گوشی کیه رو ک نمیشه تشخیصش داد، کاریش نمیشه کرد. ولی خ حداقل برا اون کاربرایی ک خودشون جنسیت رو میزنن آقا این صدق میکنه دیه:)

خب اینکه پشت گوشی کیه رو ک نمیشه تشخیصش داد، کاریش نمیشه کرد. ولی خ حداقل برا اون کاربرایی ک خو ...

خب اینجوری همه میزنن خانم فرقی تو اصل ماجرا نمیکنه درسته ?

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉

سلام 

چون عنوانتون آقایون بود، فکر کردم کابر آقا هستین و از آقایون سوال دارین.

وقتی اومدم، متوجه موضوع  شدم.

اگه اجازه  بدین، به عنوان یه آقا نظرمو بگم، 

وگرنه، رفع زحمت میکنم.

انسانیت ، بالاترین هنر ، زیباترین صفت و عالی ترین عبادت است. پسر عزیزم وقتی تو یک و نیم سالگیش، خودشو بع کسی میخواست معرفی کنه، میگفت: من محمد حسین گل هستم. نمیدونم چرا آخر اسمش گل میاوورد،حاصل ذهنیت خودش بوده، اما من عاشق گفتنش بودم.😂😍
خب اینجوری همه میزنن خانم فرقی تو اصل ماجرا نمیکنه درسته ?

ن بنظرم، این اقایونی ک الان هستنم میتونستن با کاربری خانم بیان، ولی نیمدن.

نمیدونم ولی بازم ممکنه ک مثلا اگه تغییری یا محدودیتی برا اقایون اعمال شه اونوقت ی عده از همینام بخان ب اسم خانما بیان:/ و اره اونطوری دیه فرقی نمیکنه:|

اینجوری فقد با وجداناشون شامل این قضیه میشن:(

کاش ی ریشه یابی بکنیم ببینیم اصن کلا این دوستان اینجا چی میخوان:| هدفشون ازینجا اومدن چیه اصن:/

بفرمایید

مرسی

بنظرم دغدغه شما، از جهتی دغدغه  درستیه، اما یادمون باشه، اولا اینجا فضای مجازیه جهت تبادل اطلاعات  و شرایطش مثل مابقی فضاهای مجازی، با فواید و مضرات خودشه. و همچنین  محیطی نيست که بشه سوالات تخصصی  رو توش مطرح کرد و جواب گرفت.

آقایونی که با کاربری آقا وارد شدن، قطعا  بايد  قوانین سایت رو رعایت  کنن و با خوندن  قوانین متوجه‌  شدم که در صورت تخلف  بسیار بیرحمانه  با اونها برخورد میشه.😄

از طرفی امکان راستی آزمایی کاربران وجود مداره، مگر خود اظهاری خودشون و بر خورد  شدید در صورت تخلف یا تقلب.

اگه سایت با این شیوه عضو گیری و راستی  آزمایی، فقط گاربر خانم قبول مبکرد  متوجه هستین که چه آقایون خانم نمایی توی سایت وجود داشتن که قطعا  از تعداد  کنونی بیشتر میشد.

بنظرم بهترین حالت، همین حالت  کنونی  هست  مگر با احراز هویت،  که بعید میدونم خود خانم ها هم اکثرا با این روش موافق باشن.

انسانیت ، بالاترین هنر ، زیباترین صفت و عالی ترین عبادت است. پسر عزیزم وقتی تو یک و نیم سالگیش، خودشو بع کسی میخواست معرفی کنه، میگفت: من محمد حسین گل هستم. نمیدونم چرا آخر اسمش گل میاوورد،حاصل ذهنیت خودش بوده، اما من عاشق گفتنش بودم.😂😍
مرسی بنظرم دغدغه شما، از جهتی دغدغه  درستیه، اما یادمون باشه، اولا اینجا فضای مجازیه جهت تبادل ...

بر این بنظر تو پرسیدن سوالات خاص باید محتاط بود، چه بسا، بلا نسبت شما، بعضی از خانمها از نظر اخلاقی، دست کمی از اون آقایون خاص ندارن.

این سایت بشخصه برام آموزنده بوده علاوه بر بالابردن اطلاعاتم در خصوص تربیت و سلامت بچه هام.

باعث شده رفتارم توی خانواده هم منطقی تر و صحیحتر بشه.

هم با شناخت خلق و خوی عمومی خانمها و هم مواردی که در زندگی مشترک ممکنه باعث رنجش  یک خانم نوعی بشه.