2777
2789
عنوان

اقایون

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 20 پست
بله اینام هست ممنون از توضیحاتتون🙏🏻

خواهش میکنم

موفق باشین 🙏

انسانیت ، بالاترین هنر ، زیباترین صفت و عالی ترین عبادت است. پسر عزیزم وقتی تو یک و نیم سالگیش، خودشو بع کسی میخواست معرفی کنه، میگفت: من محمد حسین گل هستم. نمیدونم چرا آخر اسمش گل میاوورد،حاصل ذهنیت خودش بوده، اما من عاشق گفتنش بودم.😂😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این مردان صد خط تایپ میکنند که خودشون رو توجیه کنند و بگن فلان و غیره و آمدن ما مشکل نداره و از این مزخرفات و دری وری ها توضیح میدن تهش سایت پایه و اساسش برای زنان راه اندازی شده و مسائل زنانه خودشون باید شعور داشته باشند و آدم باشند نیاند ولی ۹۹ درصدشون واسه کثافت کاری و مزاحمت و آزار و اذیت زنان میاند اصلا کاری به این سایت ندارن مردان که مختص زنان هست پس شک نکن و مطمئن باش واسه چی میاند.......

این مردان صد خط تایپ میکنند که خودشون رو توجیه کنند و بگن فلان و غیره و آمدن ما مشکل نداره و از این ...

چون بنده رو ریپ زدین عرض میکنم:

ادب مرد (فرد) به ز دولت اوست.

بازم گلی به گوشه انصافتون، گفتین ۹۹ درصد، نگفتین صد در صد. 🙄

انسانیت ، بالاترین هنر ، زیباترین صفت و عالی ترین عبادت است. پسر عزیزم وقتی تو یک و نیم سالگیش، خودشو بع کسی میخواست معرفی کنه، میگفت: من محمد حسین گل هستم. نمیدونم چرا آخر اسمش گل میاوورد،حاصل ذهنیت خودش بوده، اما من عاشق گفتنش بودم.😂😍
چون بنده رو ریپ زدین عرض میکنم: ادب مرد (فرد) به ز دولت اوست. بازم گلی به گوشه انصافتون، گفتین ۹۹ ...

کسی شما رو ریپ نزد اولا...دوما تو خودت آمدی من رو ریپ زدی من کاری به شما نداشتم به استارتر بودم...بعدشم من تا بودم تو مجازی ۹۹ درصدشون همین بودن مردان که گفتم جز این نبوده البته این حرف من نیست حرف همه خانم های سایت بوده....من رو هم ریپ نزن چون با شما نبودم....😐😏

درسته، ریپ نزدین، لایک کرده بودین.

نظرتون اگرچه درست نیست، ولی برا خودتون محترمه.

خوش باشین🙏